S.K.N.W.K. 1 – Halsteren1(C) 2-0

Na het optreden van de pupil van de week Ids Flikweert werd er afgetrapt. In de vierde minuut de eerste reeele kans voor SKNWK,maar het schot werd geblokt. Tweede kans maar nog niet scherp genoeg. Dan ook kansje voor Halsteren. De bezoekers konden de hele wedstrijd niet echt gevaarlijk worden. Opbouwend kwamen ze wel over de middenlijn. En met verre schoten probeerden ze Matthijs te verschalken maar hij wist alle ballen goed op te vangen. Wilco beperkt zich nog tot het middenveld. Tot aan de rust was de cornerverhouding 1-2. De tweede helft komt Kristian Bouwman er in voor Martijn Backx. Een pracht kans krijgt Leon Goedegebure maar hij schiet hoog over. Weer gele kaart voor Alex Andeweg. In de 62ste minuut is het toch weer Robert Padmos die zich na mooi vrij gespeeld te hebben met links uithaald en de bal in de linker kruising doet belanden. (1-0).Martijn Neele komt er in voor Steven Padmos. Nu Robert duidelijk gevloerd maar geen penalty.Marcel Verschoor er in Alex er uit. Uit een vrije trap van Robbert Uil scoort Robert z`n tweede van de middag. Met een glijdend kopballetje verdwijnt de bal via de paal in het net in de 89ste minuut.Dus mooi (2-0).In een toch wel spannende partij bleek SKNWK de sterkste. En Robert Padmos is nu echt een bepalende speler, want hij schiet ze links of rechts of met een kopbal in het net. Nu al een beetje maar volgende week zijn ze periode Kampioen.

geschreven door: EenSupporter