S.K.N.W.K. 2 – heinkenszand 3(C) 2-3

een heuse topper op het springer tegen hzand dat alles nog gewonnen had. Dat was goed te zien in het eerste kwartier van de wedstrijd want men liet goed het balletje rond gaan. sknwk gaf telkens wat te veel ruimte weg en na wat fouten in de defensie was de logische 0-1 een feit. Maar na die goal volgde een prima half uur van de thuisclub en eigenlijk had er toen meer afstand genomen worden van de bezoekers. kansen volgden elkaar na prima combinaties snel op. zo kreeg Jacky wat mogelijkheden , knalde Remco via de vingers van de keeper op de kruising. Na een voorzet van links van Frank was het Erwin die dan toch eindelijk de gelijkmaker scoorde. sknwk bleef prima spelen en kwam terecht op 2-1 na een knappe actie van Remco. met deze stand werd de rust bereikt …De tweede helft kunnen we kort over zijn , beide ploegen bakten er weinig meer van en de wedstrijd was zeker twee klassen minder dan de eerste helft. Toch liet sknwk zich nog verrassen in anderhalve minuut tijd. Na het uitvallen van laatste man Emiel en wat noodgedwongen wisselingen was het heinkenszand dat binnen 2 minuten de achterstand omboog in een 2-3 voorsprong. sknwk probeerde het nog wel in de laatste minuten en kreeg via Martin K. nog een grote kans om nog een verdiend punt thuis te houden maar helaas verdween de bal naast het doel… eindstand dus 2-3 waar het zoals ze zelf zeggen recratie team van heinkenszand bijzonder blij mee was

geschreven door: t.rucker