bruseboys 2 – S.K.N.W.K. 2(V) 3-2

Wat kosste het een moeite om een team op te been te brengen om een oefenwedstrijd te spelen op het fentastisch nieuwe complex van bru.. Dankzij het meespelen van enkele A en B junioren kon er toch gevoetbald worden onder siberische omstandigheden. Op het uitstekend bespeelbare kunstgras werd het een leuk duel. de eerste helft had sknwk de score allang moeten openen want het kreeg een viertal grote mogelijkheden om dat te bewerkstelligen, maar tegen de verhoudingen in kwam bru op 1-0 via een strafschop nadat Toon een tegenstander vloerde net binnen de 16. sknwk ging daarna vrolijk door met creeeren van kansen en het was 2 keer stefan die er voor zorgde dat de ruststand dik verdiend 1-2 werd…. De tweede helft was nog maar net bezig of bru profiteerde van het slap verdeigen van sknwk zijde 2-2. De rest van de tweede helft kregen beide ploegen mogelijkheden om te scoren maar het was bru dat in de laatste minuut de 3-2 scoorde, overigens ging daar wel buitenspel aan vooraf maar daar maalde niemand om in deze buitengewoon sportieve wedstrijd. Opmerkelijk was toch wel het prima optreden van de jeugdspelers waarbij vooral Yannick(je) een hele beste wedstrijd speelde … een leuke pot en de complimenten voor Bru voor het realiseren van zo,n geweldig sportcomplex !!

geschreven door: t.rucker