Brouw D1 – S.K.N.W.K. D1(C) 3-0

1e helft een klein beetje wind mee. We kregen grote kansen. Danny Folmer alleen op de keeper af. kreeg een klein duwtje en schoot niet meer. Dominigue op de lat en de rebound alleen voor de keeper werd gemist. Desley en Wouter konden geen geen keuze maken wie hem er in zou schieten. Er volgde een slap schot. Wouter alleen op de keeper maar Danny pakte ineens de bal en met een mooie sliding werd de bal weggewerkt. Pieter klompe met wat afstandsschoten maar hij had geen geluk. Toen de neef van Vincent erin kwam kreeg Brouw wat meer kansen. Door goed keeperswerk hielden we toch de nul. Met gemengde gevoelens de kleedkamer in. We hadden toch een doelpunt moeten maken. Na de rust met een beetje wind tegen verloren we steeds meer duels en kwamen we er slecht uit. Erg veel balverlies zorgde voor onrust.Een mooie dribbel zorgde voor de 0-1. De organisatie klopte niet helemaal. Een zondagsschot ging in de kruising. 0-2. het zat niet mee. Pieter ging als voorstopper nog meer naar voren maar dat mocht niet baten. Een corner werd nog ingekopt en zorgde voor de eindstand 0-3. De tegenstander was vandaag sterker in de duels dus een verdiende zege. Helaas hebben we erg veel kansen nodig om te scoren

geschreven door: Mark van Dijke