S.K.N.W.K. 2 – Yerseke 2(C) 3-5

Het wordt een lastig seizoen voor ‘ut twidduh’

Eerst positief nieuws voordat we naar de wedstrijd gaan. Leider Richard Bevelander kreeg een prachtig S.K.N.W.K.-tenuetje voor de kleine Tiago. De spelers van S.K.N.W.K. 2 kregen nieuwe sporttassen van Hilbra SpackSpuitbedrijf. Waarvoor dank.

Maar na dit alles moest er ook nog gevoetbald worden. Helaas ook nu weer binnen twee minuten al weer een achterstand voor S.K.N.W.K. 2. Dan loop je dus weer achter de feiten aan. Uiteindelijk scoort Yerseke 2 voor rust ook nog de 0-2 uit een toegekende strafschop. S.K.N.W.K. kan hier heel weinig tegenover stellen.

Tot overmaat van ramp vallen Martin Huisman en Erwin Nelissen in de 1e helft al uit met een spierblessure. Dan ben je dus gelijk door je wissels heen. Sytze Stins moest eigenlijk in de rust ook al weg, maar blijft de 2e helft toch maar meespelen, zodat we toch 11 tegen 11 kunnen acteren.

In de 2e helft lopen de gasten eerst nog weg tot 0-5. Dan gaat S.K.N.W.K. 2 toch nog even voetballen. Het resulteert in maar liefst 3 doelpunten. Martin Kiesenberg, Emiel Kuijten en Emiel Pollemans zijn de doelpuntenmakers.

Helaas komen ze met deze 3 doelpunten de 5 tegentreffers niet meer te boven en eindigt dus ook de 4e competitiewedstrijd in een nederlaag. De doelstelling voor S.K.N.W.K. 2 is na vier duels dan duidelijk (als dat voorafgaand aan het seizoen al niet duidelijk was). Het zal net als vorig seizoen moeten proberen degradatie af te wenden. En dat zal moeilijk genoeg zijn.

Vanaf deze plaats beterschap aan de geblesseerden. Daarnaast dank aan scheidsrechter Cees Dalebout. Hij wilde op het laatste moment toch fluiten. Belachelijk dat dit moet, maar de K.N.V.B. stuurt ‘gewoon’ op vrijdag een mailtje dat de scheidsrechter die was aangesteld van de wedstrijd is gehaald. Zoek het als team/club lekker zelf uit…….

Volgende week zaterdag mogen we op bezoek in ’s Heer Arendskerke tegen V.V.A. 2. Aftrap is om 13:15 uur.

Hopelijk dank de/het eerste punt(en) voor ‘ut twiddh’.