S.K.N.W.K. 3 – MVC’11(C) 3-4

Vol goede moed trad de Baggerschuit aan tegen de ploeg uit Zierikzee. Kort na de aftrap raakte vaste goalie Leon geblesseerd aan zijn schouder en dat bleek een gebroken sleutelbeen te zijn. Met Michel in de goal speelden we aardig voetbal maar sommigen hadden wat ruzie met de bal. Zodoende werden de kansen niet afgemaakt in de eerste helft. De ploeg uit Zierikzee maakte voor de pauze wel een doelpunt: ruststand 0-1.

Kort na de rust werd er een penalty gegeven aan de ploeg uit Zierikzee en die werd keurig binnen geschoten: 0-2. Qua veldspel deden we niks onder voor de tegenstander maar elk schot werd geblokkeerd door de verdediging dan wel keeper. Prompt valt “natuurlijk” de 0-3 aan de andere kant en het lijkt gespeeld.

Eindelijk valt de eerste goal voor SKNWK. 20 minuten voor tijd gaat een mislukt schot vanaf randje 16 meter gebied via clubtopscoorder Richard tegen de touwen: 1-3. SKNWK gaat meer druk zetten en na de assist van Erwin maakt Justin koelbloedig de 2:3. Daarna werd er gelijk weer druk gezet op de krakende ploeg uit Zierikzee.

Helaas werd de wedstrijd beslist door een effectieve counter die mooi werd afgerond: 2-4. De mooie goal van Wim V. na een briljante steekpass van ?? was helaas het laatste wapenfeit. De bal wilde er gewoon niet meer in. Eindstand: 3-4.