Stefan Vermeer is eerste topscorer senioren seizoen 2014-2015

Gisteren, zaterdag 6 september, speelden twee van de vier seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 kwamen in aktie. Voor beiden stond een thuiswedstrijd op het programma. Werd vorig jaar door beide teams de eerste competitiewedstrijd verloren, nu ging het allemaal veel beter. S.K.N.W.K. 1 won met maar liefst 7-1 van Alliance 1. S.K.N.W.K. 2 won de kraker tegen Colijnsplaatse Boys 1 met 1-0.

 

Met deze uitslagen is het niet gek dat er een speler van S.K.N.W.K. 1 de eerste leider is van de ranglijst bij de topscorer van de senioren dit seizoen. Stefan Vermeer wist als enige 2x te scoren en is zodoende de eerste leider. Remco v/d Berge, Colin Duinhouwer, George van Heukelom, Robert Padmos en Robbert Uijl verzorgden de overige produktie bij het 1e. Zij volgen dus op een gedeelde 2e plaats op de ranglijst, allen met 1 treffer. Het enige en winnende doelpunt bij S.K.N.W.K. 2 kwam van de voet van Emiel Kuijten.

 

Volgende week zaterdag, 13 september 2014, gaat ook voor S.K.N.W.K. 3 en 4 de competitie starten en komen komen dus alle vier onze seniorenteams in aktie.

 

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507