Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) neemt stokje over van Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 1)

Gisteren, zaterdag 13 september, kwamen voor het eerst alle vier onze seniorenteams in actie. Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als 2 was dit de 2e competitiewedstrijd, voor het 3e en 4e hun eerste dit seizoen. Het werd een goed weekend. Het 1e en 2e wisten uiteindelijk nog een 2-2-gelijkspel uit de wacht te slepen bij respectievelijk Halsteren 1 en ’s Heer Arendskerke 2. S.K.N.W.K. 3 won thuis met 6-2 van Duiveland 4. Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, was op ‘Het Springer’ met 5-3 te sterk voor M.Z.C. ’11 5.

Voor S.K.N.W.K. 1 scoorde Robert Padmos de 1-1. Zijn 2e treffer deze competitie. Het andere doelpunt was een eigen doelpunt van een speler van Halsteren. Bij het 2e waren Ali Zaman Toby de Bruine de doelpuntenmakers. Voor beiden hun eerste treffers bij de senioren dan wel te verstaan, want Toby speelt eigenlijk in de C-junioren. Hij had ’s morgen al met 8-0 gewonnen van Zeelandia/Middelburg C3 (en 3x gescoord). Daarna ging hij (evenals Julian van Nieuwenhuize) nog snel door naar ’s Heer Arendskerke om daar ons 2e nog te voorzien van voldoende spelers.

De beide thuis spelenden ploegen, S.K.N.W.K. 3 en 4 begonnen de competitie dus goed, met een overwinning. Bij S.K.N.W.K. 3 maakten Lennard Visser en Dirk-Jan Hoek (die eerst nog met het 2e was meegeweest) beiden  2 doelpunten. Kristian Bouwman en Kevin Schiettekatte verzorgden de overige produktie. Tot slot S.K.N.W.K. 4. Zij wonnen met 5-3 en Wim Voorbeijtel was de grote man met 3 treffers. Leon v/d Wel (vanaf de strafschopstip) en Richard v/d Sande brachten het totaal op vijf.

Met deze scores is Wim Voorbeijtel de nieuwe koploper op de topscorerslijst bij de senioren met 3 doelpunten. Hij neemt het stokje dus over van Stefan Vermeer die gisteren niet scoorde. Vermeer blijft gedeeld 2e, maar moet deze plaats nu delen met Dirk-Jan Hoek, Robert Padmos en Lennard Visser.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507