Carlo v/d Maas legt er drie in het mandje voor S.K.N.W.K. 1

S.K.N.W.K. 1 werkte gisteren weer aan het doelsaldo. Op het eigen sportpark ‘Het Springer’ werd het ‘slechts’ 5-1. Aanvoerder Carlo v/d Maas maakte drie van de vijf treffers. Hiermee komt zijn seizoenstotaal op vier competitiedoelpunten. Wilco de Valk en Leendert van Heukelom scoorde de andere twee doelpunten. Voor beiden hun 2e doelpunt dit seizoen.

S.K.N.W.K. 2 blijft ook na vijf wedstrijden ongeslagen. Zij het wat gelukkig bleef het tegen FC Dauwendaele 4 2-2. Justin de Bruine zorgde met zijn 2e competitiedoelpunt voor de 1-1. Martin Kiesenberg maakte vanaf de strafschopstip de 2-2. Voor Kiesenberg zijn 3e seizoenstreffer. Overigens maakte hij ze alledrie vanaf de penaltystip.

Bij S.K.N.W.K. 3 was Maurice Pollemans de gevierde man. In hun thuisduel tegen D.F.S. 3 viel er slechts één keer te juichen. Dit was na het enige doelpunt van de wedstrijd van Maurice Pollemans. Zijn 1e competitiedoelpunt van het seizoen was een belangrijke en dus ook gelijk 3 punten waar.

Tot slot speelde S.K.N.W.K. 4 in Bruinisse tegen Bruse Boys 4. Ondanks vele opgelegde kansen voor ‘De Baggerschuit’ wel drie doelpunten, maar geen punten. Het werd uiteindelijk 6-3 voor de thuisploeg. Richard v/d Sande bracht met twee doelpunten zijn seizoenstotaal op 6. Hiermee komt hij op een gedeelde 2e plaats op de ranglijst met Ali Zaman (S.K.N.W.K. 2) die deze keer eens niet scoorde. Het andere doelpunt bij S.K.N.W.K. 4 was van Jeffrey Hart. Voor Jeffrey zijn 2e doelpunt dit seizoen. Overigens had Jeffrey voor de wedstrijd van het 2e eerst nog het doel verdedigd van S.K.N.W.K. 2 !!

Clubtopscorer blijft Robert Padmos van S.K.N.W.K. 1. Na vijf duels op rij minimaal één keer te hebben gescoord, bleef hij gisteren steken op 7 doelpunten. Overigens kreeg hij nog een prima mogelijkheid om zijn seizoenstotaal op te vijzelen. Echter na een overtreding op hem zelf nestelde hij zich achter de bal die op de penaltystip lag. Helaas ging de bal van Padmos langs de verkeerde kant van de paal (naast het doel dus !) en blijft hij op het respectabele aantal van 7 doelpunten staan dit seizoen.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507