Eerste doelpunten namens S.K.N.W.K. voor Niels Gunst en Jeffrey Bruinier

Gisteren, zaterdag 25 oktober 2014, kwamen 3 van de 4 seniorenteams in aktie (S.K.N.W.K. 4 was vrij). Ons eerste kende een eenvoudig middagje in Poortvliet, 1-5. Zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 speelden met 1-1 gelijk. S.K.N.W.K. 2 deed dit in de verre uitwedstrijd tegen Terneuzense Boys 3. Het 3e speelde op eigen veld de topper tegen W.I.K. ’57 2.

Zoals gezegd scoorde S.K.N.W.K. 1 er ook dit weekend weer rustig op los. Clubtopscorer Robert Padmos, die de laatste competitiewedstrijd voor het eerst dit seizoen ‘droog’ bleef staan, pakte zijn ritme weer op. Hij maakte 2 van de 5 doelpunten namens S.K.N.W.K. 1 en staat inmiddels op 9 doelpunten. De score werd gisteren geopend door Wilco de Valk, zijn 3e competitiedoelpunt dit seizoen. Ook Carlo v/d Maas was trefzeker. Hij maakte zijn 5e al weer deze competitie. Overigens raakte Carlo bij zijn doelpunt geblesseerd aan zijn neus. Zijn vervanger was Niels Gunst. Hij kende een prima invalbeurt en de 0-4 kwam van zijn voet, zijn 1e doelpunt in een S.K.N.W.K.-shirt. Overigens verzorgde hij bij de 0-5 van Robert Padmos ook de assist.

S.K.N.W.K. 2 moest in Terneuzen aantreden tegen Terneuzense Boys 3, de koploper van de reserve 3e klasse B. Ook nu bleef S.K.N.W.K. 2 nog ongeslagen deze competitie. Het werd na een 1-0 achterstand alsnog 1-1. De gelijkmaker kwam uit een vrije trap van Martin Kiesenberg, die hiermee al weer zijn vierde doelpunt van het seizoen liet aantekenen.

Tot slot speelden S.K.N.W.K. 3 dus op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen W.I.K. ’57 2. Ook hier eerst een achterstand, maar hier zorgde Jeffrey Bruinier voor de gelijkmaker. Evenals voor Niels Gunst (S.K.N.W.K. 1) was het voor Jeffrey zijn 1e competitiedoelpunt in een S.K.N.W.K.-shirt.

De lijstaanvoerder blijft Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) met 9 treffers. Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 4, maar gisteren spelend bij S.K.N.W.K. 2) en Ali Zaman (viel gisteren ziek uit bij het 2e) blijven op een gedeelde 2e plaats met 6 doelpunten.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507