Emiel Kuijten en Ali Zaman scoren beiden 2x

Vandaag, zaterdag 21 februari 2015, kwam alleen S.K.N.W.K. 3 in actie voor de competitie. De wedstrijden van S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 werden helaas afgelast. Het 3e moest het in Middelburg opnemen tegen FC Dauwendaele 6. Uiteindelijk werden de (doel)punten eerlijk verdeeld. Het werd 4-4.

Omdat de overige teams dus onverwachts vrij waren, kon het derde wat spelers uit andere teams ‘scoren’. Van het 2e gingen dus o.a. Emiel Kuijten en Ali Zamen mee. Zij verzorgden met zijn tweeën de volledige produktie van het 3e. Ook hier eerlijk verdeeld, Emiel scoorde 2x en Ali maakte er 2x. Door deze treffers komt Ali inmiddels op 11 treffers. De meeste maakte hij namens S.K.N.W.K. 2. Hiermee staat hij op een gedeelde 3e plaats op de topscorerslijst van de senioren. Hij deelt deze 3e plaats met Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 4). Emiel Kuijten komt door zijn doelpunten op een totaal van 8.

Topscorer blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) met 13 doelpunten dit seizoen. Hij wordt op de huid gezeten door Robert Padmos (S.K.N.W.K. 1) die er al 12 maakte deze competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507