Ali Zaman, Wim Voorbeijtel en Leon v/d Wel scoren allen 3x namens seniorenteams S.K.N.W.K.

Vandaag, zaterdag 28 februari 2015, kwamen drie van de vier seniorenteams van S.K.N.W.K. 4 in actie voor de competitie. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 was het na een winterstop van ruim 2,5 maand eindelijk weer eens tijd voor een potje voetballen. Al zal er bij S.K.N.W.K. 1 na de 4-1 nederlaag bij O.F.B. 1 minder enthousiast gereageerd zijn en hadden ze misschien wel gehoopt op nog een weekje verlenging van de winterstop.

De eretreffer bij het 1e werd gescoord door Robert Padmos die hiermee zijn seizoenstotaal op 13 bracht. Hiermee bezet hij sinds vandaag de 3e plaats op de topscorerslijst bij de senioren. Want er waren vandaag maar liefst 3 spelers die 3x wisten te scoren.

S.K.N.W.K. 2 kwam met een puntje terug uit Middelburg. Tegen FC Dauwendaele 4 werd het 3-3. Ali Zaman wist alle drie de doelpunten voor het 2e te scoren. Hij staat inmiddels al op 14 competitietreffers en staat hiermee op een 2e plaats op de ranglijst.

Nummer één is en blijft Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4). Hij won vandaag met ‘de baggerschuit’ met 7-2 van Bruse Boys 4. Wim nam drie doelpunten voor zijn rekening en heeft er al weer 16 in het mandje liggen. Ook Leon v/d Wel wist vandaag maar liefst 3x te scoren. Hiermee verdubbelt hij zijn seizoenstotaal en komt dus op 6 doelpunten. Ook Stephan Wessels wist namens het 4e nog doel te treffen. Met deze ene treffer komt hij op een totaal van twee.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/?page_id=74507