Wedstrijdverslag Bruse Boys F2 – S.K.N.W.K. F1 (Website v.v. Bruse Boys)

Bruse Boys F2 moest het vandaag tegen SKNWK F1 opnemen. De ploeg waar we twee weken geleden nog met 2-2 gelijk tegen speelden én de ploeg die vorige week de koploper Goes op 1-1 wist te houden. Een sterke tegenstander dus. We moesten het vandaag zonder Roel doen, die vandaag de mannen van F3 versterkte omdat ze te weinig spelers hadden. Daarnaast misten we vandaag ook onze coach Freddy, die nog herstellende is van een pittige ingreep. Veel beterschap coach!!! Gelukkig werd hij via de Whatsapp vandaag goed op de hoogte gehouden!

Om 9:15 zou er afgetrapt worden maar een scheidsrechter was in geen velden of wegen te bekennen. Gelukkig was Meester Wilco bereid de wedstrijd te leiden, bedankt Wilco!! De eerste minuten ging het gelijk op, maar de eerste kansen waren voor de gasten. Alex moest al snel redding brengen, maar even later wist hij de bal niet te keren en kwam SKNWK op 0-1. Bru liet het er niet bij zitten. Een mooie aanval waarbij Jarno de bal voorzette luidde de 1-1 in. Casper nam de bal goed aan, kapte en schoot binnen. Vlak daarna draaiden de heren de rollen om: Casper maakte een knappe actie langs de rechterzijlijn en gaf voor op Jarno. Jarno nam de bal goed aan, haalde loeihard uit, maar de keeper hield de bal heel knap uit het doel. Een serie corners van Bru volgde waarbij een kopbal van Manuel nog dicht bij het Nieuwerkerkse doel kwam. Aan de andere kant waren er ook wat spannende momenten voor het doel. Ook SKNWK kreeg een aantal corners, maar voor rust zou er niet meer gescoord worden. Na rust kwamen er van de zijkanten weer wat mooie Bruse voorzetten, maar tot kansen leidde het niet. Thijs liet een mooie actie zien, met een hakje zette hij zijn tegenstander op het verkeerde been en vervolgens kon hij de bal kwijt aan een medespeler. Juriaan verdedigde goed, af en toe greep hij goed in, net als Quint die niet aarzelde om de bal een loeier naar voren te geven. Thijs speelde een belangrijke rol bij de 2-1. Hij speelde de bal mooi langs de lijn op Casper. Zijn voorzet was precies op maat en  Jarno scoorde: 2-1. We hadden de tweede helft de wind in de rug. Uit een kort genomen corner probeerde Casper het van afstand, maar de bal zeilde net over het doel. Duke, die vandaag weer op zijn favoriete positie stond (middenveld) kreeg ook nog een halve kans, maar hij werd goed verdedigd waardoor hij moeilijk uit kon halen. Een kleine onachtzaamheid achterin werd door de bezoekers hard afgestraft. Er stonden te veel Bruse spelers voor de bal: 2-2. Dieuwe, die ook vandaag weer voorop in de strijd ging mocht een corner nemen. De bal draaide mooi richting het doel en via een verdediger werd het een doelpunt: 3-2. Een superspannende eindfase zou volgen. Casper probeerde het van ver nog een keer met een hele hoge bal. De keeper had er heel veel moeite mee, maar wist een treffer op het nippertje te voorkomen. Aan de andere kant waren er ook nog wat schoten, maar gelukkig gingen de meeste ballen vlak langs het doel van Alex. Casper gooide vlak voor tijd de wedstrijd in het slot. Een laag schot van afstand betekende de 4-2 wat gelijk de eindstand was. Een hele knappe teamprestatie, en Casper was er dus twee keer in geslaagd te scoren vandaag, voor zijn vader!!