Patrijzen en SKNWK krijgen de meeste cadeautjes

SKNWK heeft de weg omhoog definitief weer gevonden. Rond de winterstop was de vierdeklasser uit Nieuwerkerk compleet van slag en verspeelde de titelkansen door vier nederlagen (plus een remise en een zege) in  zes duels. Door de dubbele winst in het paasweekeinde heeft SKNWK weer wat kleur op de wangen, mede dankzij twee cadeautjes.

Op zaterdag hielp SKNWK’er Martijn Rentier tegenstander Halsteren aan een doelpunt door de bal achter zijn eigen doelman te deponeren. Maandag kregen de Nieuwerkerkers dat cadeau dubbel terug tegen Oranje Blauw’14 dat twee keer in eigen doel scoorde. Met drie eigen doelpunten heeft SKNWK dit seizoen samen met zondag-vierdeklasser Patrijzen de meeste cadeautjes gekregen.

Voor SKNWK is dat niet bijster bijzonder. In het kampioensjaar 2007/2008 (vierde klasse B) werd de club verwend met maar liefst negen eigen doelpunten. U leest het goed: negen!

club klasse e.d.
Patrijzen 4A zon 3
SKNWK 4B zat 3
Bruse Boys 2E zat 2
‘s-Heer Arendskerke 3A zat 2
DFS 3B zat 2
Kruiningen 3B zat 2
Sluiskil 4A zon 2
Terhole 5A zon 2

Voor meer van deze leuke statistieken in het Zeeuwse Amateurvoetbal kunt u terecht op de volgende website: http://rudestats.wordpress.com/