S.K.N.W.K. D2 wint opnieuw na strafschoppen en plaatst zich voor bekerfinale !!

Werd in de kwart finale van het bekertoernooi M.Z.C. ’11 D3 verslagen door S.K.N.W.K. D2 (1-1 eindstand, 4-2 in de strafschoppen serie), vanmorgen herhaalde D2 dit kunststukje !! Nu moesten ze op eigen veld aantreden tegen Kloetinge D5. Overigens maakte D2 het zichzelf nog knap lastig tijdens de wedstrijd. Immers na een 4-1 ruststand lieten ze Kloetinge D5 in de 2e helft terugkomen tot 5-5. Dus moesten opnieuw strafschoppen de beslissing brengen.

P1180547

Evenals in de kwartfinale bleek keeper Jasper van Tilburg een echte penaltykiller door twee ‘pingels’ te stoppen. De laatste S.K.N.W.K.-strafschop werd daarna feilloos binnengeschoten waarna D2 opnieuw kon juichen !!

P1180609

Mannen gefeliciteerd en op naar de finale !!

P1180611

Overigens bestaat D2 voor een groot gedeelte uit spelertjes uit de E2 van vorig seizoen. Zij wonnen vorig seizoen het bekertoernooi door in de finale Klundert E2 te verslaan, inderdaad…….na het nemen van strafschoppen !!