Zeer matige wedstrijd S.K.N.W.K. 1, maar wel 3 punten en weer eens ‘de nul’

S.K.N.W.K. 1 moest de voorlaatste wedstrijd van dit jaar aantreden bij het dit jaar goed presterende Vrederust. Onder winderige omstandigheden en een zwaar veld was er al na 30 seconden een mogelijkheid voor de thuisclub, maar de bal werd wild over het doel van Mike Bakker geschoten. Een paar minuten later profiteerde S.K.N.W.K.-spits Machiel Schot optimaal van geklungel in de Vrederust-defensie door eenvoudig de doelman van dichtbij te passeren 0-1.

P1450018

Het team dacht daarna met zo min mogelijk inspanning over Vrederust heen te lopen, maar niks was minder waar. Wat maar verkeerd kon gaan, ging ook allemaal verkeerd. Gewoon omdat de spelers niet de juiste instelling hadden !! Dit resulteerd in veelal de lange bal, weinig tot geen beweging, slordig balverlies, werkelijk waar niets lukte. Vrederust had hier van kunnen profiteren, maar gelukkig mistte zij hun veel scorende spits anders had het wel eens verkeerd af kunnen lopen. Keeper Mike Bakker weerhield in de eerste helft de aanvallers van de thuisploeg tot twee keer toe van dichtbij van een tegentreffer af. Zodoende kon S.K.N.W.K. met een minimale voorsprong de rust in.

P1450021

De tweede helft was van S.K.N.W.K.-zijde gelukkig een stukje beter en werden er nu wel kansen gecreëerd. Helaas werd tot twee keer toe zo’n aanval ten onrechte afgevlagd voor buitenspel, maar de tweede goal kon bijna niet meer uitblijven. Deze 2e treffer kwam er dan ook na zo’n 20 minuten na rust. Het was opnieuw Machiel Schot die hem kon maken, na overigens een prima steekpass van Robert Padmos. Machiel kon alleen op de doelman kon afgaan, met een simpele voetbeweging stuurde hij de doelman het bos in en kon simpel de 0-2 aanteken.

P1450058

Vrederust kon er na rust op 1 mogelijkheid na niet veel meer tegenoverstellen en de winst was zo goed als binnen. Tien minuten voor tijd rondde de ingevallen Stefan Vermeer een prima voorzet van Robbert Uijl knap af en zo bepaalde hij de eindstand op 0-3.

P1450066

De drie punten binnen, maar het vertoonde spel was een groot deel van de wedstrijd van zeer matig niveau. Het zal in zulke wedstrijden gewoon veel scherper en beter moeten als S.K.N.W.K. de eerste plaats vast wil blijven houden tot het eind van de competitie. Volgende week de laatste pot van dit jaar tegen ‘laagvlieger’ DOSKO 1, maar dat is absoluut geen garantie voor drie punten. Zeker niet als er weer met een gemakzuchtige houding het veld wordt betreden.

P1450069

Hopelijk kunnen onze supporters een fraai slot beleven van dit voetbaljaar

Dun Leidur

1 reactie op "Zeer matige wedstrijd S.K.N.W.K. 1, maar wel 3 punten en weer eens ‘de nul’"

1. Abrakadabra | 06-12-2015 at 12:03 |

Vrederust 0 SKNWK 3

In een matige wedstrijd wisten ze toch nog drie keer te scoren.SKNWK won dus met 0-3 uit tegen Vrederust.De doelpunten makers waren Machiel Schot en Stefan Vermeer.In de winterstop moeten deze spelers in beweging blijven.Eerst krijgen ze nog Dosko thuis.En dan zijn ze vijf weken vrij.Pas de 23januari mogen ze weer.Dat is een veel te lange stop.Er moeten zeker twee oefenwedstrijden gespeeld worden.Waarom?Ze krijgen drie super wedstrijden achter elkaar.Ten eerste 23 Januari SKNWK-Rillandia dan 30 januari Hansweertse Boys-SKNWK. En met een onderbreking van Carnaval op 13 Februari SKNWK- ZSC`62.ZE willen toch kampioen worden? Dus bekijk het bestuur.