Je kunt je nog steeds aanmelden voor Koningsdag 2016 !!

Op Koningsdag, woensdag 27 april a.s., wordt er ’s middag voor de S.K.N.W.K.-jeugd een sportieve middag georganiseerd op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Ieder jeugdlid kon zich hier voor inschrijven en mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Je kunt je opgeven als team (2,3 of 4 personen) of gewoon als individu. En dat de S.K.N.W.K.-jeugd er zin in heeft, blijkt wel uit de aanmeldingen. Er zijn maar liefst 69 anmeldingen binnen gekomen bij de organisatie !!

De middag start vanaf 13:30 uur. Vanaf 13:00 uur is sportpark ‘Het Springer’ geopend. Aan het einde van de middag is er o.a. saté met stokbrood te koop. Om 19:00 uur is het afgelopen. Uiteraard zijn ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden ook van harte welkom deze middag op sportpark ‘Het Springer’.

Inmiddels zijn er 17 teams opgegeven/samengesteld. Echter er is ruimte voor 20 teams. Dus als je je nog niet hebt opgegeven, maar toch nog mee wilt doen. Dat kan !! Stuur dan een mail naar wim.christa@outlook.com.

Namens de organisatie (Connie, Mariët, Angela, Martine en Christa).

flyer_koningsdag_2016