Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) inmiddels al op 30 doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 30 april 2016, kwamen drie van onze vier seniorenteams weer in aktie. Alleen S.K.N.W.K. 3 hoefde niet te spelen (zij speelden vorige week al), maar voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 stond weer een competitiewedstrijd op het programma. Uiteraard ging alle aandacht dit weekend uit naar S.K.N.W.K. 1 dat kampioen werd !!

In de uitwedstrijd bij FC Bergen werd nipt met 1-2 gewonnen. De doelpunten kwamen van Stefan Vermeer en Remon de Jonge. Voor Vermeer toch al weer zijn 10e competitiedoelpunt. Remon maakte de winnende uit een schitterende kopbal. Dit was voor de verdediger al weer zijn 5e seizoenstreffer.

Ook bij S.K.N.W.K. 2 een kampioenschap. Maar dan voor tegenstander ’s Heer Arendskerke 2. In de heenwedstrijd wisten de blauw/zwarten VVA 2 nog op nederlaag te trakteren. Nu was de thuisploeg duidelijk te sterk voor S.K.N.W.K. 2. ’s Heer Arendskerke 2 won met 4-0 en zijn dus de terechte kampioen. Nogmaals van harte gefeliciteerd !! Voor S.K.N.W.K. 2 restte nog een paar koude versnaperingen van het gastvrije ’s Heer Arendskerke 2. Daarna togen velen van de spelers van het 2e nog naar Bergen op Zoom om de kampioenswedstrijd van S.K.N.W.K. 1 te aanschouwen (nog een woord van dank aan ’s Heer Arendskerke dat wilde meewerken aan het vervroegen van de aanvangstijd, zodat dit ook nog mogelijk was).

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, toog naar Zierikzee om aan te treden tegen M.Z.C. ’11 5. Helaas was de thuisploeg met name in de 2e helft te sterk en wonnen zij met 5-2. De treffers namens S.K.N.W.K. 4 kwamen van Wim Voorbeijtel en René v/d Bos. Wim voerde zijn produktie hiermee op naar 30 en lijkt met nog één speelronde te gaan de topscorerstitel niet meer te kunnen ontgaan. Spiekur scoorde het andere doelpunt en heeft inmiddels 18x gescoord.

De stand aan kop van de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. is op dit moment als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 30
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 24
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 22
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 18
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 16
Ali Zaman S.K.N.W.K. 1+ 2 + 4 16
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 13
Stefan Vermeer S.K.N.W.K. 1 + 2 10

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2015-2016