Wedstrijdverslag M.O.C. ’17 3 – S.K.N.W.K. 3

Gisterenmiddag reed sknwk 3 af naar Bergen op Zoom…. voor de beker wedstrijd tegen MOC ’17 3…. Eenmaal het veld op gelopen keken wij lichtelijk verbaasd naar onze tegenstander… onze laatste man Emiel Pollemans had van sommige misschien wel de vader kunnen zijn…het was namelijk het a-junioren team van vorig seizoen. Het beloofde dus een moeilijk middag te worden.

Moc begon sterk met al gelijk een paar kansen. Aan de andere kant kreeg sknwk een vrije trap en deze werd door cvv in de lange hoek geschoten… een verdediger verlengde de bal wel met het hoofd maar of dat veel uitmaakte zullen we nooit weten. Heel lang konden we niet genieten van de voorsprong… uit een corner tegen werd het al snel 1-1…

het spel beeld veranderde niet.. moc zette aan en sknwk moest achteruit. Zo heel af en toe werd het gevaarlijk en weer kreeg het derde een vrije trap.. cvv ging weer achter de bal staan en schoot deze hard langs de muur waardoor de keeper hem laat zag en los liet.. jan-mark was er al de kippen bij en rammelde het leer tegen de touwen…een onverdiende 1-2… ook al knokte we voor iedere meter… daarna hoop kansen voor moc maar kenneth boogerd was een echt sta in de weg… uiteindelijk moest ook hij buigen en werd het 2-2 al snel volgde een schitterde arjen robbenachtige goal van moc… de rechts buiten kwam naar binnen en schoot van buiten de 16 de bal keihard diagonaal in de kruising, hier was kenners kansloos..

Vlak voor rust kwam er weer een spaarzaam moment, mark van de atjes gaf vanaf het middenveld een heerlijke pass over de verdediging tussen cvv en de keeper. De keeper aarzelde waardoor cvv de bal over de uitgekomen keeper tikte.. zo was rust 3-3.

2dd helft was sknwk een heel eind op maar verdedigde we met man en macht en kunst en vliegwerk… paar heerlijke reddingen van kenneth en ook dirk-jan nog op de doellijn… moest sknwk in de 92ste min echt buigen.. de aanvaller schoot op de goal maar kreeg via de kluts de bal weer terug waardoor het een koud kunstje was. Uit eindelijk qua spel beeld verdiende overwinning maar wel zuur voor ons.. hebben geknokt met z’n allen en das positief.

Volgende week wacht Colijn thuis op sport park springer voor de eerste competitie wedstrijd……