Samenwerking S.K.N.W.K. – SV Duiveland – SV Ouwerkerk teams B-categorie

Zoals bekend loopt er een fusieonderzoek tussen S.K.N.W.K., SV Duiveland en SV Ouwerkerk. De K.N.V.B. adviseert hierbij. Omdat dit onderzoek loopt kunnen de 3 verenigingen in geval van nood over en weer spelers ‘lenen’ van elkaar. Dit helpt vooral SV Ouwerkerk want zij heeft het soms lastig om een elftal ‘op de been te brengen’. De reglementen van de K.N.V.B. bieden die mogelijkheid voor de zogeheten B-categorie. Dit zijn het 1e van SV Ouwerkerk (dat komt niet uit bij de standaardelftallen), het 3e en 4e van S.K.N.W.K. en het 3e en 4e van SV Duiveland. Door dit formeel te regelen via de K.N.V.B. zijn ook risico’s afgedekt bij blessures.

Sinds recent is dit ook verwerkt binnen Sportlink, het registratiesysteem van de KNVB. Helaas heeft dit blijkbaar ook gevolgen voor registratie van de betreffende elftallen. Ons 3e elftal bijvoorbeeld heet nu ineens ‘ST SKNWK/Duiveland/ Ouwerkerk 3’ en het 3e elftal van SV Duiveland heeft exact dezelfde registratie. Dat is wel erg verwarrend. We zijn hierover in gesprek met de KNVB en we houden jullie via de website op de hoogte.

Het bestuur van S.K.N.W.K.

1 reactie op "Samenwerking S.K.N.W.K. – SV Duiveland – SV Ouwerkerk teams B-categorie"

  1. Samenwerking is in dit geval heel goed, maar zulke rare benamingen zijn natuurlijk belachelijk. Maakt het voor de tegenstander lastiger navigeren lijkt mij……

Reacties gesloten.