Nuttige oefenwedstrijd voor S.K.N.W.K. 1 tegen Z.B.V.H. 1

S.K.N.W.K. 1 oefende gisteren op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen 4e klasser Z.B.V.H. 1. Een ploeg waarmee ze twee seizoenen geleden nog in de competitie zaten. Ook toen bleek het een zeer goede en lastige tegenstander net zoals gisteren dus. Het bleek een prima tegenstander die net als de thuisploeg kwamen om echt te voetballen.

p1420445

Ondanks vele afwezigen bij S.K.N.W.K. 1 was er toch een goede selectie bij elkaar gepuzzeld. Dit kwam dan met name door vijf ‘A-junioren’ (S.K.N.W.K. JO19-1). Mark Bleiji, Toby de Bruine, Simon van Dongen, Jarno van Nieuwenhuize en Julian van Nieuwenhuize speelden ’s ochtends eerste tegen M.Z.C. ’11 JO19-2 (5-0 winst) en sloten daarna aan bij de selectie. Alle vijf lieten ook vandaag weer zien dat we van hen in de toekomst zeker vaker zullen gaan horen bij S.K.N.W.K. 1.

p1420468

De wedstrijd was een duel zonder echt hele grote kansen. Helaas was er in de 1e helft één miscommunicatie tussen keeper Mike Bakker en linksback Timo Verkaart. Zodoende kon de spits van Z.B.V.H. makkelijk binnen schieten en de  0-1 aantekenen op het scorebord.

p1420480

Dit bleek uiteindelijk de enige treffer van de middag. Zodoende dus een nipte nederlaag voor de blauw/zwarten. Maar al met al een nuttig oefenpotje. De wel aanwezige spelers hebben weer 90 minuten in de benen (toch altijd beter als een potje trainen). Onze aanstormende jeugdtalenten hebben weer kunnen ruiken en wennen aan ‘het echte werk’. Helaas viel de net van een blessure teruggekeerde Emiel Kuijten uit met een knieblessure. Hopelijk valt de schade voor hem (en voor S.K.N.W.K. 1) mee.

p1420534

Aankomende donderdag wordt opnieuw een oefenwedstrijd gespeeld. Dan treedt S.K.N.W.K. 1 in Nieuwe-Tonge aan tegen N.T.V.V. 1. Aftrap van deze oefenpot is 19:30 uur. Zaterdag is S.K.N.W.K. 1 vrij, omdat ze in een competitie zitten met 13 ploegen en zij aankomend weekend de 13e ploeg zijn. Zaterdag 3 december wordt de competitie dan hervat met de uitwedstrijd tegen D.I.A. 1. De week erop, zaterdag 10 december, wacht op het eigen sportpark ‘Het Springer’ D.H.V. 1. Twee lastige tegenstanders, maar S.K.N.W.K. heeft deze competitie al laten zien dat het juist tegen dat soort tegenstanders op zijn best is.

p1420559

Dus mannen, vertrouwen erin houden en dan komen er zeker te weten weer punten !!