Een zesklapper voor Wim Voorbeijtel, Wilco de Valk stijgt naar de 3e plaats

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 10 december 2016, kwamen drie van onze vier seniorenteams in aktie. De wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 tegen Cortgene 1 werd vanwege een ‘baaldag’ van ons 3e uitgesteld. De andere 3 teams, S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 kwamen wel in aktie. Helaas voor het 1e en 2e een 2-1 nederlaag. Het 4e haalde ruim uit bij Duiveland 4. Het werd maar liefst 1-9 !!

S.K.N.W.K. 1 moest op het eigen sportpark ‘Het Springer’ eerst wakker worden geschud. Toen stond het helaas ook al 0-2. In de 2e helft zette ze aan voor een slotoffensief. Remco v/d Berge bracht op schitterende wijze de spanning terug tot 1-2 (voor Remco zijn 6e seizoenstreffer). Echter helaas konden ze niet nog een keer scoren en zodoende een puntje pakken.

Het 2e dolf het onderspit bij nummer 2 Nieuwdorp 2. Ook hier een nipte nederlaag van 2-1. Het doelpunt dat gescoord werd, kwam van een speler van Nieuwdorp 2.

Tot slot onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4. Na een aantal zeperds eindelijk weer eens een overwinning. En hoe !! Het werd dus 1-9 tegen Duiveland 4. Wim ‘Keu’ Voorbeijtel scoorde er maar liefst 6 en staat dus nu al op 26 doelpunten !! Wilco de Valk scoorde er ook 2 en komt op 7 doelpunten en stijft hiermee naar de 3e plaats op de topscorerslijst. Het andere doelpunt bij het 4e was van Jeffrey Hart. Voor hem was het pas zijn 1e doelpunt.

De stand aan kop van de ranglijst na vandaag is als volgt:

Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 26
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 13
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 7
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 6
Daan Slingerland S.K.N.W.K. 3 6
Christian van Vossen S.K.N.W.K. 3 5

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017