S.K.N.WOK. 2 heeft super gezellig avondje bij De Wok van Zeeland en in de eigen voetbalkantine

Voor S.K.N.W.K. 2 gisteren toch geen oefenvoetbal (wedstrijd tegen Duiveland 2 werd afgelast). Echter gisterenavond om 17:45 uur op de fiets naar Oosterland om te gaan eten (en drinken) bij De Wok. Dit was reuze gezellig en erg lekker. Overigens een geweldige verrassing voor PH, die niet wist dat ook zijn verjaardag zou worden gevierd deze avond……

Na dit eten werd de terugreis ingezet met als volgende eindbestemming de kantine van S.K.N.W.K. op sportpark ‘Het Springer’. Hier was het tijd voor een heuse quiz.

Quizmasters Jelle Kastelein en Joris Spitholt zorgden met deze fantastische quiz voor veel hilariteit en was heel goed voor de lachspieren. Uiteindelijk wisten Lex Folmer en Timo Verkaart na een fantastische eindspurt de PH-bokaal in de wacht te slepen.

Na de quiz was het tijd voor nog wat muziek, een drankje, slapouwehoeren, frikandelletje speciaal. Al met al een top avond !!

Dank aan Joris en Jelle voor de organisatie. En namens de organisatie dank aan alle enthousiaste deelnemers !! Bekijk binnenkort meer foto’s van deze avond elders op de site in Het Fotoboek.