S.K.N.W.K. 1 verslaat S.P.S. 1 met 4-0 in oefenwedstrijd

De oefenwedstrijd van S.K.N.W.K. 1 tegen S.P.S. 1 werd weer in Bruinisse gespeeld, omdat voetbal op gewoon gras nog steeds niet mogelijk is. S.K.N.W.K. had er duidelijk zin in, want na 5 seconden kreeg Machiel Schot de kans  om de score te openen maar hij stuitte op de doelman. De rebound van Ali Zaman ging naast in plaats van tussen de palen.

Het zeer jonge S.P.S., dat knap bovenaan staat in de vierde klas, had moeite om er uit te komen maar 1 keer lukte het wel want na een knappe actie belandde de bal boven Mike Bakker op de lat. S.K.N.W.K. legde een aantal prima combinaties op de mat en even later was het dan ook raak. Remco v/d berge werd op links weggestuurd. Zijn voorzet over de grond was precies op maat voor Machiel Schot om de 1-0 binnen te tikken.

Tien minuten later was het weer raak toen de uitstekend spelende Julian van Nieuwenhuize  een prima lange bal speelde op Remco v/d Berge. Hij nam de bal prima aan met de borst en tikte de 2-0 binnen. Robert Padmos raakte hierna nog de lat na een mooi schot met links, maar de rust werd bereikt met een 2-0 voorsprong.

De tweede helft was van minder kaliber en S.P.S. kon nu ook meer mee voetballen. Robert Padmos was echter nog wel scherp net na rust, want met een geweldige knal in de verre hoek zorgde hij voor de 3-0.

S.P.S. kreeg daarna ook wat kleine mogelijkheden, maar de attente Mike Bakker hield zijn doel schoon. Vijf minuten voor tijd viel nog de 4-0. De sterke Dion de Jonge (hij maakte zijn debuut in S.K.N.W.K. 1) gaf een splijtende pass op Ali Zaman die maakte het met enige moeite af.

Zodoende een 4-0 overwinning voor S.K.N.W.K. dat klaar lijkt voor de belangrijke competitiewedstrijd aanstaande zaterdag bij Rillandia.

Toon v/d Berge