S.K.N.W.K. 40+ speelt gezellig toernooitje bij SC Zierikzee

Gisteren, vrijdag 24 maart 2017, was er op Schouwen-Duiveland voor de derde keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Voor de winterstop waren S.K.N.W.K. en Brouwershaven de organiserende verenigingen (het toernooitje bij FC De Westhoek is vanwege de velden toen afgelast). Waren er bij deze eerste 2 edities ‘maar’ 4 deelnemende ploegen, gisteren bij SC Zierikzee was de bezetting met maar liefst 8 teams ‘super’. Ook de (weers)omstandigheden waren prima voor een voetbalavondje. Alle ingrediënten voor een geslaagd avondje en dat werd het dus ook.

Rond het klokje van 18:45 uur werd verzameld op sportpark ‘Den Hogen Blok’. Om 19:15 uur werd de eerste wedstrijd gespeeld (op een half veld 7 tegen 7). Iets na 21:00 uur alle wedstrijdjes gespeeld en was het na een warme douche tijd voor een zeer gezellige 3e helft.

Dit seizoen staan er nog twee toernooitjes gepland voor het 40+-circus. Te beginnen volgende maand bij W.I.K. ’57. Hieronder het vervolg van het speelschema van dit seizoen (met achter de datum de organiserende vereniging):

21 april 2017 WIK’57

19 mei 2017 SV Duiveland

Dank aan SC Zierikzee (en M.Z.C. ’11 ) voor de organisatie en gastvrijheid van gisterenavond.