Negen spelers seniorenteams S.K.N.W.K. scoorden tot nu toe allen 1x

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 30 september 2017, speelden drie van de vier seniorenteams haar tweede competitiewedstrijd. S.K.N.W.K. 1 speelde een thuiswedstrijd, het 2e en 4e speelde ‘op verplaatsing’. Evenals vorige week werd de wedstrijd van het 3e uitgesteld. S.K.N.W.K. 1 kende na de valse start van vorige week en nog droevigere middag. Ze verloren nu maar liefst met 2-7 van Domburg 1 (na een 0-6 ruststand). De eretreffers waren van Dion de Jonge en René Verschoor.

Het 2e speelde uit bij Nieuwdorp. Vorige week werden knap de 3 punten gepakt in de derby tegen Duiveland. Vanmiddag helaas geen (doel)punten, want Nieuwdorp 2 was met 2-0 te sterk.

S.K.N.W.K. 4 mocht in Wolphaartsdijk aantreden tegen Wolfaartsdijk 3. Op het kunstgrasveld bleken de oranje hemden iets te sterk. Het werd uiteindelijk 5-3. Namens de blauw/zwarten scoorden Richard v/d Sande, Jeffrey Hart en Wilco de Valk.

Zodoende dus nu maar liefst 9 koplopers op de topscorerslijst, want 9 spelers scoorden tot nu toe allen 1x. Volgende week zaterdag, 7 oktober, komen alle vier onze seniorenteams (weer) in aktie voor de competitie.

De topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 30-09-2017
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 1
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 1
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 1
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 1
Karl Hanse S.K.N.W.K. 2 1
Jeffrey Hart S.K.N.W.K. 4 1
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 4 1
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 1
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-2018