Koploper topscorerslijst Wim Voorbeijtel scoort dit weekend drie keer

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 7 april 2018, kwamen alle vier onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 2, 3 en 4 speelden een thuiswedstrijd op sportpark ‘Het Springer’. Het eerste mocht ‘op verplaatsing’ naar Domburg 1.

Helaas weer een nederlaag voor S.K.N.W.K. 1. Het werd uiteindelijk 4-1 voor thuisploeg Domburg 1. De eretreffer was van Stefan Vermeer, zijn 2e van het seizoen. Overigens had deze zelfde Vermeer nog een keer moeten scoren, maar hij miste helaas een strafschop.

Na de mooie winstpartij vorige week van het 2e met 3-0 tegen Kapelle 3 nu een knap punt tegen één van de hoger staande ploegen, Nieuwdorp 2. Simon van Dongen was evenals vorige week trefzeker en zette met zijn 2e seizoenstreffer S.K.N.W.K. 2 op voorsprong. Nog voor de rust kwam Nieuwdorp terug tot 1-1. In de 2e helft kwam S.K.N.W.K. 2 zelfs op 1-2 achter maar Dirk-Jan Hoek kopte zijn 5e treffer van het seizoen binnen en zorgde voor een verdiend punt.

Voor S.K.N.W.K. 3 wordt het de welbekende nachtkaars. Nu weer een ploeg waartegen eventueel toch eens wat punten gepakt zou moeten worden, namelijk S.P.S. 3. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 0-1 nederlaag. Na 13 wedstrijden heeft S.K.N.W.K. 3 nog maar 13 treffers. Dat is ook gelijk het grootste probleem bij het 3e, doelpunten maken.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, pakte eindelijk weer eens de volle buit. Het werd nog een knappe zege ook op nummer 3 Wolfaartsdijk 3. De blauw/zwarten wonnen met 4-1. Clubtopscorer Wim Voorbeijtel nam 3 treffers voor zijn rekening. De 4e kwam van de voet van Jonathan v/d Velde die normaal gesproken in JO17 speelt. Zijn 1e treffer bij de senioren van S.K.N.W.K.

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft clubtopscorer en nu dus al met 14 doelpunten. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) volgt op twee doelpunten. Wilco de Valk blijft op 8 staan, maar staat hiermee stevig op plaats drie.

De stand aan kop van de ranglijst is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 07-04-2018
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 14
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 9
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 4 8
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 6
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 5
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 5
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 5
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 3 + 4 5
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 4
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 3
7 spelers S.K.N.W.K. 2
21 spelers S.K.N.W.K. 1
Eigen doelpunt S.K.N.W.K. 2 + 3 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017