Toby de Bruine won afgelopen zaterdag ‘L. Rozenwater Trofee’ bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Afgelopen zaterdag, 21 april 2018, speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen Vosmeer 2. En de blauw/zwarten wonnen zowaar nog ook. Uitslag was 3-1 De ‘L. Rozenwater Trofee’ was deze keer voor Toby de Bruine. Leider Christian van Vossen schreef het volgende: “We wilden de trofee eerst uit reiken aan een speler van Vosmeer2 die een bal in wou gooien, maar tijdens het ingooien een essentieel onderdeel vergat,…. de bal haha zag er erg komisch uit…… Maar ‘het lulletje’ ging deze keer toch echt naar Toby de Bruine die als speler van S.K.N.W.K. 2 met ons mee deed gelukkig i.v.m. gebrek aan spelers. Toby kreeg deze middag behoorlijk wat kansen ook 1 op 1, maar vergat al deze kansen te benutten

Vandaar dat Toby de terechte winnaar is, gefeliciteerd !!

Toby in aktie tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen S.K.N.W.K. 3 en Vosmeer 2.

 

1 reactie op "Toby de Bruine won afgelopen zaterdag ‘L. Rozenwater Trofee’ bij S.K.N.W.K. 3"

  1. Aangezien de tegenstander tegen een zware wedstrijd op had gebokst, besloot ik deze kansen te missen uit respect voor de tegenstander.
    Pure klasse, al zeg ik het zelf! (Geleerd van Gullie)

Reacties gesloten.