‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 4 opnieuw voor S.K.N.W.K. JO17-spelers !!

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 4 zal vanaf nu tijdens het seizoen 2017-2018 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de winnaar van de vorige editie) worden toegekend aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vorige ging de ‘Aap van de Week’ naar de S.K.N.W.K. JO17-1 spelers Daan v/d Cingel, Joerie van Dijke en Jonathan v/d Velde. Zij kregen deze, omdat ze na het eigen wedstrijd aansloten bij S.K.N.W.K. 4 om de bemanning van de baggerschuit toch op volle oorlogssterkte te krijgen.

De ‘Aap van de Week’ gaat daarom deze keer weer naar een viertal S.K.N.W.K. JO17-1 spelers. Te weten Daan v/d Cingel, Jonathan v/d Velde, Wouter Hartog en Ids Flikweert. Zij kregen deze voor exact dezelfde reden als vorige week. Ook nu sloten ze namelijk na hun gewonnen wedstrijd tegen Yerseke JO17-1 (4-2) aan bij de baggerschuit, zodat zij ook deze week over voldoende spelers/wissels konden beschikken.

En ja, zodoende voor hen opnieuw de terechte uitverkiezing ‘Aap van de Week’. Daan, Jonathan, Wouter en Ids gefeliciteerd en nogmaals dank voor jullie steun !!

Jonathan, Wouter en Daan (Ids ontbreekt op deze foto).