Wilco de Valk en Martijn Neele beste S.K.N.W.K.-koppel bij al weer 8e Voetbalquiz van W.I.K. ’57

Gisteren, vrijdag 11 mei 2018, organiseerde s.v. W.I.K. ’57 uit Kerkwerve al weer voor de 8e keer de s.v. W.I.K. ’57 Voetbalquiz. Ook namens S.K.N.W.K. namen er weer een aantal koppels deel. Deze keer zelfs een record aantal van vijf koppels !! De koppels waren als volgt: Wilco de Valk en Martijn Neele, Cees Dalebout en Emiel Pollemans, Mark den Haan en Arie Folmer, Aart Koster en Jos van Spier en Toon v/d Berge en Ard Boogerd.

Naast een hoop gezelligheid is er natuurlijk altijd nog ‘de strijd’. De S.K.N.W.K.-koppels strijden niet mee om de bovenste plaatsen, maar uiteraard is er nog de onderlinge ‘S.K.N.W.K.-strijd’. Vorig jaar werden de toen debutanten Aart Koster en Jos van Spier keurig 8e (van de 21 koppels) en waren hiermee het beste blauw/zwarte koppel.

Deze keer deden er in totaal 18 koppels mee aan deze quiz. Er konden in totaal 195 punten worden behaald (de winnaars Niels en Remco behaalden er hiervan maar liefst 124 !!).

De S.K.N.W.K.-strijd eindigde als volgt:

6e plaats Wilco & Martijn 78 punten

8e plaats Toon & Ard 72 punten

10e plaats Aart & Jos 69 punten

13e plaats Mark & Arie 67 punten

15e plaats Cees & Emiel 60 punten

Ook nu weer de complimenten en een dankwoordje voor s.v. W.I.K. ’57 en met name voor de organisatie van deze 8e editie. Het was weer een zeer geslaagde en gezellige avond.