Wim Voorbeijtel en René v/d Bos (S.K.N.W.K. 4) samen al goed voor 42 treffers !!

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 12 mei 2018, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de derby op ‘Het Springer’ tegen FC De Westhoek 1. Het 2e moest aantreden tegen kampioenskandidaat Kloetinge 3. Voor het 3e en het 4e stonden uitduels gepland tegen repectievelijk FC Bergen 4 en FC De Westhoek 3.

Het werd een prima middagje voor de blauw/zwarten. Het 1e, 3e en 4e pakten de volle 3 punten. Alleen het 2e verloor, maar wel met opgeheven hoofd, want het werd slechts 2-3 in het voordeel van Kloetinge 3.

S.K.N.W.K. 1 pakte voor de 5e keer in 6 wedstrijden de volle buit !! Machiel Schot scoorde vlak voor rust zijn 10e seizoenstreffer en bracht de stand in evenwicht, 1-1. Aan het eind van het duel was het invaller Justin de Bruine die beheerst de 2-1 binnenschoot. Voor S.K.N.W.K. 1 drie punten. Justin scoorde inmiddels 4x dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 1 en 2).

Het 2e kwam dus opnieuw nipt te kort (verloren dit seizoen al zoveel duels met één doelpunt verschil). Steven Padmos en Colin Duinhouwer scoorden gisterenmiddag. Voor hen respectievelijk het 2e en 3e competitiedoelpunt dit seizoen bij de senioren.

Voor het derde deze keer eens een makkelijke overwinning. FC Bergen 4 had helemaal niet in te brengen op eigen veld. Emiel Pollemans en Quinten Haze zorgden voor een 0-2 ruststand. Een eigen doelpunt van een ‘Bergenaar’ zorgde voor een 0-3 eindstand.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, pakte opnieuw de volle buit. De titel mooi-weer-voetballers was weer eens van toepassing. Op een zeer zonnig 2e veld bij FC De Westhoek waren de blauw/zwarten heer en meester. Na een 0-3 ruststand eindigde de wedstrijd in 0-7. Clubtopscorer Wim Voorbeijtel maakte er 3. De nummer 2 van de ranglijst René v/d Bos weer 2 en Eddy Kaaisteker en Richard v/d Sande (die ook al weer 7x scoorde) maakten de andere twee doelpunten.

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft zodoende clubtopscorer en lijkt de Gouden Schoen echt niet meer te kunnen ontgaan met zijn 27 doelpunten. Zijn grootste concurrent lijkt ploeggenoot René v/d Bos met 15 doelpunten. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) volgen op een gedeelde 3e plaats met 11 treffers. Machiel Schot maakte gisteren zijn 10e doelpunt en staat op plaats 5.

De stand aan kop van de ranglijst is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 13-05-2018
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 27
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 15
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 11
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 4 11
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 10
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 7

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017