Jaaroverzicht www.sknwk.nl van 2018 (oktober)

Nu het jaar 2018 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. in de laatste week van dit jaar het jaar 2018 ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). Vandaag oktober.

 

3 oktober:

V.C.K. 4 is toegevoegd aan de competitie van S.K.N.W.K. 3 en 4

De K.N.V.B. heeft aan de reserve 5e klas 01 Zuid 1, de klasse van S.K.N.W.K. 3 en 4, een nieuw team toegevoegd, namelijk V.C.K. 4. Dit betekent dat er nu 12 teams in deze competitie zitten en dat er dus geen team meer vrij zal zijn elke week.

 

4 oktober:

A.s. zaterdag, 6 oktober 2018, de eerste ‘El Classico’ tussen S.K.N.W.K. 3 en 4

Na een seizoen afwezigheid staat ‘hij’ dit seizoen weer op het programma. Met ‘hij’ wordt bedoeld ‘El Classico’. De wedstrijd in de reserve 5e klasse 01 tussen S.K.N.W.K. 3 en 4.

Vorig seizoen waren S.K.N.W.K. 3 niet in dezelfde 5e klasse ingedeeld. Toen speelde S.K.N.W.K. 4 in de reserve 5e klasse 01 (met alleen maar Zeeuwse tegenstanders). S.K.N.W.K. 3 speelde in de reserve 5e klasse 06. Hierbij kwamen de meeste tegenstanders uit Tholen en Brabant. Maar gelukkig heeft de K.N.V.B. nu weer gehoor gegeven aan het verzoek om het 3e en 4e in dezelfde klasse in te delen. En dus hebben we dit seizoen weer 2x ‘El Classico’.

Overigens staat deze klasse vol van de derby’s. Maar liefst negen van de twaalf ploegen komen namelijk van Schouwen-Duiveland. Alleen Bevelanders 3 en Colijnsplaatse Boys 3 zijn aan de andere kant van de Zeelandbrug en inmiddels is ook V.C.K. 4 toegevoegd aan de competitie. Inmiddels is de competitie twee ronden onderweg en a.s. zaterdag, 6 oktober 2018, staat de eerste van twee ‘El Classico’s’ op het programma !!

Het ‘thuisvoordeel’ is aankomende zaterdag voor ‘De Baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4. Aftrap op sportpark ‘Het Springer’ is 14:30 uur.

De speeldata voor ‘El Classico’ zijn als volgt:

ZATERDAG 6 OKTOBER 2018

3e ronde

S.K.N.W.K. 4 – S.K.N.W.K. 3 14:30 uur

 

ZATERDAG 18 MEI 2019

21e ronde

S.K.N.W.K. 3 – S.K.N.W.K. 4 12:45 uur

 

7 oktober:

Trainer/coach Ralph Zegers heeft vandaag de Kustmarathon gelopen

Onze trainer/coach van de 1e selectie Ralph Zegers heeft vandaag, zondag 7 oktober 2018, de Kustmarathon gelopen. Hij liep de ruim 42 kilometer in 7 uur en 52 minuten. Daar kunnen wij alleen maar onze pet voor afnemen !!

Klasse Ralph en gefeliciteerd met deze knappe prestatie !!

  

 

12 oktober:

Mossels worden schoongemaakt door Mosselhandel Bout uit Bruinisse

De oproep om vanavond mossels schoon te maken, komt te vervallen. Er is via Mosselhandel Bout uit Bruinisse kunnen regelen dat zij de mossels voor ons schoonmaken !!

Ook vanaf deze plaats heel hartelijk dank hiervoor !!

 

12 oktober:

Vanavond zijn de eerste sponsordoeken opgehangen in ballenvanger hoofdveld

Deze week is er gestart met het maken van een stellage t.b.v. sponsordoeken in de ballenvanger op het achterste doel op veld 1. Vanavond is hiermee verder gegaan en inmiddels zijn de eerste doeken opgehangen. Het is een prachtig zicht !!

Dank aan de vrijwilligers en uiteraard aan de sponsoren !!

Hieronder de foto’s van vanavond:

 

14 oktober:

Nieuwe trainingspakken voor S.K.N.W.K. JO19-1

Gisteren na afloop van de competitiewedstrijd tegen Serooskerke/Veere JO19-1 kreeg de complete selectie van S.K.N.W.K. JO19-1 nieuwe trainingspakken. Deze zijn gesponsord door Fraanje Aannemingsbedrijf. Overigens had JO19-1 hiervoor een aantal weken geleden ook al een kleine tegenprestatie geleverd door bouwhekken op te ruimen op ‘Het gat van Nieuwerkerk’.

Uiteraard waren er bloemen voor de sponsor en werd er geposeerd in de schitterend nieuwe pakken. Ook vanaf deze plaats hartelijk dank aan sponsor Fraanje Aannemingsbedrijf.

 

14 oktober:

S.KFC.N.W.K. 2 vermaakt zich ondanks nederlaag prima

S.K.N.W.K. 2 moest gisteren in Vlissingen aantreden tegen G.P.C. Vlissingen 2. Het bleek al heel lastig om voldoende spelers mee te nemen. Gelukkig toch ‘gewoon’ 11 man en wilde de licht geblesseerde Martijn Padmos vanuit het 3e wel mee als reserve. Klasse !!

Het tweede heeft gestreden voor wat het waard was, maar kwam ondanks de inzet net te kort. De thuisploeg was uiteindelijk met 3-1 te sterk. Echter niet getreurd. Het eerste teamuitje van het 2e is een feit !! Op de terugreis naar Nieuwerkerk werd namelijk een tussenstop gemaakt bij de K.F.C.

 

14 oktober:

Zeer geslaagd Hollandse Avond bij S.K.N.W.K.

Het weer, de 2-1 overwinning van S.K.N.W.K. 1 in de derby op W.I.K. ’57 1, het zat gisteren allemaal niet tegen ? Maar we kunnen concluderen dat we weer een geslaagd dagje hadden op ‘Het Springer’. Vanaf 18:00 uur was er namelijk een Hollandse Avond. Dit werd uitbundig gevierd op ons dakterras/kantine.

Er waren verse mosselen, een broodje hamburger en uiteraard een drankje. Dit alles onder het genot van een gezellig muziekje en nog een heerlijk zonnetje. Ook bijna de volledige spelersgroep van W.I.K. ’57 bleef tot het eind aanwezig en droegen bij aan dit prima feestje !!

Tussendoor was er nog een verloting en uiteraard werd op groot beeldscherm gekeken naar de klinkende 3-0 overwinning van het Nederlands Elftal op onze Oosterburen. Ook na de wedstrijd nog een muziekje en een afsluitend drankje, zodat rond 00:00 uur het feest ten einde was.

De feestcommissie heeft hierna overigens nog opgeruimd, zodat zij nog wat later thuis waren.

Om niemand te vergeten, noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit zeer geslaagd avondje op ‘Het Springer’.

 

14 oktober:

Mathijs Slootmaker is weer thuis

Na bijna 11 weken in het ziekenhuis is Mathijs Slootmaker weer thuis. Welkom thuis Mathijs en heel veel sterkte en beterschap verder !!

 

14 oktober:

Ziekenboeg S.K.N.W.K. 1 stroomt vol

Bij S.K.N.W.K. 1 stroomt de ziekenboeg zo langzaam aan (te) vol. Sinds een aantal weken tobt René Verschoor met een hamstringblessure. Sinds vorige week is ook Dion de Jonge uitgeschakeld. Hij zit vanwege een enkelblessure met zijn onderbeen in het gips en zal dus voorlopig ook niet spelen.

Gisteren kwam daar Jarno van Nieuwenhuize bij. Hij moest met een pijnlijke knie het speelveld vlak voor rust verlaten. Na een bezoek aan de HAP en ook nog het ziekenhuis konden ze vooralsnog niet zeggen wat de exacte blessure is vanwege de zwelling in zijn knie. Maar ook hij lijkt een tijdje uitgeschakeld.

Heren, beterschap en sterkte en hopelijk weer snel terug binnen de lijnen.

 

18 oktober:

Jeugdtrainer Gerard Olijhoek wordt vandaag al weer 78 jaar !!

Vandaag, donderdag 18 oktober 2018, wordt Gerard Olijhoek al weer 78 jaar !! Gerard is ondanks zijn respectabele leeftijd nog steeds jeugdtrainer bij S.K.N.W.K. Hij traint dit seizoen de JO15-1. Daarnaast is hij eigenlijk ook nog steeds bijna dagelijks aanwezig op ‘Het Springer’ en we hopen uiteraard dat dit nog vele jaren het geval zal zijn.

Namens alles en iedereen binnen S.K.N.W.K. willen wij hem uiteraard heel hartelijk feliciteren. We wensen hem en zijn familie een hele fijne verjaardag toe.

 

19 oktober:

Blauw/zwarte groeten vanuit Drenthe

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

Deze week verbleven EP, MP, LP, Gert-Jan, Femke, Renata en de kids Luuk, Tiago, Jaylinn en Julia een midweekje in het Land van Bartje (Drenthe). Ze brachten o.a. ook een bezoekje aan Wild Lands in Emmen. Uiteraard was de S.K.N.W.K.-sjaal mee en doen ze iedereen de blauw/zwarte groeten!!

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.

 

19 oktober:

Weer een nieuw reclamebord langs hoofdveld sportpark ‘Het Springer’

Er is weer een nieuw reclamebord geplaatst langs het hoofdveld op sportpark “Het Springer”. Deze keer van Feel So Pure uit Nieuwerkerk. Namens S.K.N.W.K. willen we deze sponsor hartelijk danken voor de toegezegde steun aan de blauw/zwarten.

Voor meer informatie over deze sponsor klik op http://www.feelsopure.nl/

 

19 oktober:

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. (29)

Zoals inmiddels wel bekend is er de afgelopen maanden wat verbouwd aan onze kantine. Zo wordt er o.a. dubbel glas geplaatst en de goten vervangen en schilderwerk verricht. Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen.

Vandaag, vrijdag 19 oktober 2018, is er weer wat werk schilderwerk gedaan !! Ook nu weer hartelijk dank aan onze vrijwilligers !!

 

 

20 oktober:

Zure en onnodige nederlaag voor S.K.N.W.K. 1 in uitduel tegen Rillandia 1

Vandaag op bezoek bij Rillandia waar S.K.N.W.K. het altijd lastig heeft. Zonder René Verschoor en de langer geblesseerden Jarno van Nieuwenhuize en Dion de Jonge begon S.K.N.W.K. aan de wedstrijd. Gelukkig zat Robert Padmos na lange tijd weer bij de selectie. Hij begon op de bank.

S.K.N.W.K. (deze keer gehuld in het reservetenue) begon slap aan de wedstrijd en was eigenlijk over het hele veld net te laat. Rillandia was feller won veel duels, maar gevaarlijk konden ze niet worden. Zonder goed te spelen kwam S.K.N.W.K. wel aan enkele grote mogelijkheden. Toby de Bruine kon de bal net niet over de keeper lobben en broer Justin kon een goede mogelijkheid niet goed afrondden. Ook Simon van Dongen kon de bal niet langs de keeper van Rilland krijgen.

Toch kwam even later de 0-1 op het bord. Een lange bal van Remco v/d Berge kwam bij Mark Bleiji terecht en die maakte alleen voor de keeper geen fout. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor S.K.N.W.K., maar toch kwam de thuisclub op gelijke hoogte via een dubieuze penalty. Een lichte overtreding op een Rilland-aanvaller was overduidelijk buiten de zestien, maar de scheids die de gehele wedstrijd op dertig meter afstand liep legde de bal op de stip. Een koudkunstje voor de thuisploeg om de gelijkmaker te scoren, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft ging het bij S.K.N.W.K. alleen nog maar minder lopen. Rillandia speelde bij vlagen op het randje en daar had S.K.N.W.K. het zichtbaar moeite mee. Er lukte ook bijna niks meer. Eén keer lukte het wel, een prima combinatie tussen Remco v/d Berge en de ingevallen Robert Padmos. Robert leek te gaan scoren, maar het bijzondere slechte veld zorgde ervoor dat hij de bal maar net met de punt kon raken. Simon van Dongen was vlakbij en scoorde alsnog de 1-2, maar de man met de vlag gooide roet in het eten. Hij zag buitenspel en dus ging het feestje niet door.

Even later komt de thuisploeg met tien man nadat een speler zijn tweede gele kaart had gekregen. Dat is jammer voor S.K.N.W.K., want meestal gaat het dan nog slechter. En ja hoor het was dan ook Rillandia dat op 2-1 kwam. Remco v/d Berge werd ingespeeld op middenveld. Hij draaide gelijk in, maar zag daarbij een tegenstander over het hoofd. De bal werd voorgebracht en van dichtbij ingeschoten. Overigens volgens vriend en vijand langs de lijn buitenspel, maar de goal werd goedgekeurd……

Zo eindigde deze pot nog in een onnodige nederlaag… Een heel zwak optreden van S.K.N.W.K., maar gelukkig volgende week nieuwe kansen voor de jeugdige S.K.N.W.K.-ploeg als S.P.S. op bezoek komt op ‘Het Springer’.

Toon v/d Berge

 

21 oktober:

Uitnodiging vrijwilligersavond

Het bestuur van S.K.N.W.K. is bijzonder dankbaar voor en trots op alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor onze vereniging inzetten. Voor al die mensen die – op wat voor manier dan ook – hun bijdrage aan de club leveren, organiseren wij op zaterdag 17 november 2018 een gezellige vrijwilligersavond in onze kantine.

 

Uitnodiging

Dit weekeinde ontvangen alle vrijwilligers een persoonlijke uitnodiging per email. Het is belangrijk dat u op deze email reageert en aangeeft of u komt en zo ja, of uw (eventuele) partner ook mee komt. Op deze wijze kunnen wij voldoende inkopen doen.

Mocht u dit weekeinde onverhoopt geen uitnodiging per email ontvangen, maar voert u wel vrijwilligerswerk uit voor onze vereniging, meld u dan vóór 1 november a.s. rechtstreeks aan via vrijwilliger@sknwk.nl en geef aan of u alleen of met uw partner komt.

 

Programma

Vanaf 18:00 uur bent u welkom in de kantine van S.K.N.W.K. alwaar vanaf 18:30 uur een buffet klaarstaat, verzorgd door de WOK van Zeeland. Iedereen ontvangt tevens vijf consumptiebonnen. Verdere consumpties zijn te koop tegen gereduceerd tarief.

Verder staat deze avond een  ‘pub-quiz’ op het programma! Dit alles omlijst met lekkere muziek en veel gezelligheid moet volgens ons leiden tot een fantastische avond.

We zien u graag op zaterdag 17 november a.s. waarbij wij het glas kunnen heffen op de mooie club die S.K.N.W.K. is en, het dankzij uw inzet, ook in de toekomst kan blijven.

 

Namens de organisatie,

Kevin Schiettekatte
Leon van der Wel
Steven Neele

 

21 oktober:

Houd je aan de afgesproken trainingstijden en let op bezetting van het trainingsveld !!

Nu we weer op het trainingsveld aan het trainen zijn, is het i.v.m. de drukte op bepaalde dagen erg belangrijk om je aan de afgesproken trainingstijden te houden. Begin dus op tijd en stop ook op tijd om de teams die na jou moeten trainen niet te lang te laten wachten.

Houd daarnaast ook rekening met de bezetting van het veld zodat indien nodig meerdere teams te gelijk kunnen trainen !! Kleine moeite, groot plezier !!

Voor de volledigheid hieronder het complete trainingsschema van dit seizoen:

Trainingstijden

Bewerken
ma di wo do vr
S.K.N.W.K. 1 20:00-21:30 20:00-21:30
S.K.N.W.K. 2 20:00-21:30 19:00-20:15
Keeperstraining selectie 20:15-21:00
S.K.N.W.K. 3 19:00-20:15
S.K.N.W.K. 4 19:00-20:15
S.K.N.W.K. 40+ 19:00-20:15
S.K.N.W.K. Vrouwen 35+ 20:15-21:30
S.K.N.W.K. JO19-1 19:30-20:30 19:00-20:15
S.K.N.W.K. JO17-1 19:15-20:15 19:30-20:30
S.K.N.W.K. MO17-1 19:15-20:15
S.K.N.W.K. JO15-1 17:15-18:30 18:30-19:30
S.K.N.W.K. JO13-1 18:15-19:15 18:15-19:15
S.K.N.W.K. JO12-1 18:30-19:30 18:00-19:00
S.K.N.W.K. JO11-1 18:00-19:00
S.K.N.W.K. JO9-1 18:15-19:15
S.K.N.W.K. JO7-1 18:00-19:00

 

23 oktober:

Verbouwing kantine S.K.N.W.K. (30)

Zoals inmiddels wel bekend is er de afgelopen maanden wat verbouwd aan onze kantine. Zo wordt er o.a. dubbel glas geplaatst en de goten vervangen en schilderwerk verricht. Middels foto’s willen we u uiteraard op de hoogte houden van de vorderingen.

Vandaag, dinsdag 23 oktober 2018, is er voorlopig de laatste hand aan de verbouwing gelegd voor dit jaar. De oude trespa is tijdelijk teruggeplaatst en de geschilderde raampjes zijn teruggezet. Volgend voorjaar gaan we weer verder. Dan met de ondergoten en de gevel.

Voor nu nogmaals dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen periode hebben geholpen !!

 

26 oktober:

S.K.N.W.K. 3 en 4 gaan samen verder als één team !!

Gisteren was er een bespreking voor alle spelers en begeleiding van S.K.N.W.K. 3 en 4. Hierbij is de seizoensstart geëvalueerd en is vooruit gekeken naar de toekomst. Waar we voorafgaand aan het seizoen al bang voor waren, is helaas waarheid geworden. We blijken simpelweg niet over voldoende spelers te beschikken om wekelijk twee teams te kunnen bemannen. Dit heeft de eerste weken van deze competitie maar al te goed uitgewezen.

Daarom is gisteren een wijs besluit genomen. S.K.N.W.K. 3 en 4 zullen de krachten gaan bundelen. Vanaf nu zijn zij met z’n allen S.K.N.W.K. 3. Er zal bij de K.N.V.B. worden gevraagd om S.K.N.W.K. 4 uit de competitie te halen.

Morgen, zaterdag 27 oktober 2018, speelt S.K.N.W.K. 3 ‘thuis’ tegen M.Z.C. ’11 5. Aftrap is om 12:30 uur.

 

26 oktober:

S.K.N.W.K.-familie is weer uitgebreid

Op 20 oktober j.l. is er bij S.K.N.W.K. 2-speler Martijn Rentier en zijn vrouw Annemarijn een dochtertje geboren. Uiteraard willen we Martijn en Annemarijn nog van harte feliciteren en heel veel geluk wensen met hun kleine spruit. En Lise natuurlijk hartelijk welkom heten in ‘de S.K.N.W.K.-familie’.

Lise woog bij de geboorte 3975 gr. en was 51 cm. lang. Ze kwam om 06:04 uur ter wereld.

 

 

28 oktober:

Ajaxsupporters S.K.N.W.K. nu ook officieel voor 14 jaar langer sponsor van de club

Een aantal weken geleden konden we melden dat de Ajax-supporters van S.K.N.W.K. met maar liefst 39 man/vrouw het sponsorcontract met de club hebben verlengd. En zelfs voor 14 jaar !! Uiteraard hoorde hierbij ook nog het ondertekenen van het contract en de foto’s.

Gisteren is onder gure weersomstandigheden één en ander geregeld. Het contract is getekend en ook de foto’s zijn genomen. Helaas waren er mede door de gure weersomstandigheden niet alle Ajacieden aanwezig, maar dat mocht de pret zeker niet drukken !!

Namens S.K.N.W.K. willen we de Ajax-supporters nogmaals hartelijk danken voor hun mooie bijdrage voor de clubkas !!

Hieronder alle ‘S.K.N.W.KAjacieden’ die hieraan deelnemen (volgorde is volgorde van aanmelding):

Martijn Neele

Christian van Vossen

Kevin Schiettekatte

Tijm Neele

Leon v/d Wel

Lex Folmer

Dirk-Jan Hoek

Joris Spitholt

Rob v/d Sleen

Remco Veenboer

Kees-Jan van Nieuwenhuize

Jarno van Nieuwenhuize

Julian van Nieuwenhuize

Ruben Willeboordse

Peter v/d Cingel

Daan v/d Cingel

Martijn Padmos

Rene v/d Bos

Peter Talen

Arnold Schiettekatte

Emiel Pollemans

Wim Voorbeijtel

Emiel Kuijten

Erik de Bruine

Xavi de Bruine

Martijn Rentier

Kristian Bouwman

Jos van Spier

Maurice Pollemans

Sjaak Kooijman

Leon Pollemans

Peter Spitholt

Nick Bouwman

Hans-Jan Goedegebure

Lourus-Jan Verton

Huib Kik

Nella Wandel

Perry Snoep

Eddy Kaaisteker

 

28 oktober:

Contributiefacturen verzonden. Check uw email!

Beste leden,

Naar aanleiding van onze aankondiging  “Contributie: binnenkort ontvangt u een email van ClubCollect” kunnen wij u hierbij melden dat ClubCollect reeds op donderdag 4 oktober j.l. een email aan alle leden heeft gestuurd. Een groot aantal leden heeft inmiddels haar openstaande contributie over 2018 betaald.

Echter blijkt ook dat ongeveer 40% van de leden nog nooit is ingelogd in ClubCollect. Vandaar hierbij nogmaals een vriendelijk verzoek om te controleren of u de email vanuit ClubCollect  hebt ontvangen en of u via de link in deze email kunt inloggen bij ClubCollect.

Mocht u hierover nog vragen hebben, stuur dan een email naar: penningmeester@sknwk.nl

Het bestuur

 

28 oktober:

Contracten met sponsors nieuwe sponsordoeken zijn ook getekend

Gisteren zijn de contracten getekend met de nieuwe sponsors voor de sponsordoeken. Vooralsnog zijn dit er 3 (ook hoofdsponsor Sportworxs heeft inmiddels een doek). Op de achtergrond zijn overigens al weer een aantal sponsoren bereid gevonden een doek te sponsoren !!

De eerste drie sponsoren, Quality Time, Jumpzz en Kik Ongedierte Bestrijding hebben gisteren hun contract getekend. En ondanks de regen werden er uiteraard ook de gebruikelijke foto’s gemaakt en waren er bloemen die ze mochten ontvangen namens René Verschoor en Kevin Schiettekatte van de sponsorcommissie van S.K.N.W.K.

Vanaf deze plaats nogmaals dank aan deze sponsoren !!

 

28 oktober:

Hoofdsponsor S.K.N.W.K. Sportworxs verlengt contract met minimaal 2 jaar

Per 1 januari 2016 is Sportworxs uit Zierikzee de hoofdsponsor van S.K.N.W.K. Met trots kunnen we melden dat met ingang van 1 januari 2019 het sponsorcontract als hoofdsponsor voor minimaal 2 jaar wordt verlengd.

Het feit dat we onze hoofdsponsor zeer erkentelijk zijn voor dit prachtige gebaar heeft er voor gezorgd dat we als club Sportworxs nu ook willen laten zien middels een prachtig doek op onze nieuwe sponsoruiting langs het hoofdveld.

Ook vanaf deze plaats natuurlijk nogmaals hartelijk dank aan Sportworxs voor hun vertrouwen én steun aan ons prachtig clubje !!