Robert Padmos komt met zijn 4e treffer van het seizoen top vijf topscorerslijst seniorenteams S.K.N.W.K. binnen

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 2 februari 2019, kwam opnieuw alleen S.K.N.W.K. 1 in actie voor de competitie. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 is het nog winterstop tot zaterdag 9 februari 2019. S.K.N.W.K. 1 speelde de derby tegen FC De Westhoek 1 op sportpark ‘Het Springer’ verdienstelijk gelijk. Het werd uiteindelijk 1-1. De treffer aan Nieuwerkerkse-zijde werd gemaakt door Robert Padmos.

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren met 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) staat met 8 doelpunten op een 2e plaats. Jarno van Nieuwenhuize scoorde er 7 tot nu toe en staat op de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Robert Padmos komt door zijn treffer van vandaag naast Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren). Zij bezetten de 5e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019