S.K.N.W.K. JO19-1 opnieuw ronde verder in K.N.V.B.-bekertoernooi na strafschoppen

Werd in de vorige ronde Duiveland JO19-1 verslagen na strafschoppen, ook vandaag wist S.K.N.W.K. JO19-1 de bekerwinst weer in de wacht te slepen na het beter nemen van ‘de pingels’. In Serooskerke troffen de blauw/zwarten in de 3e ronde Serooskerke/Veere JO19-1. Na een 0-1 voorsprong bij rust in Nieuwerkerks voordeel (S.K.N.W.K. miste in de 1e helft zelfs twee strafschoppen) was de 2e helft duidelijk voor de thuisploeg. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-2 gelijkspel en moesten uiteindelijk strafschoppen een winnaar bezorgen.

Uiteindelijk waren de blauw/zwarten duidelijk beter vanaf de strafschopstip en gaan ze mee loten in de 4e ronde van het bekertoernooi.