Ook S.K.N.W.K. 2 komt prima uit lange winterstop

De afgelaste trainingen, een lange winterstop, het heeft de mannen van S.K.N.W.K. 2 blijkbaar goed gedaan. Gisteren kwamen ze voor het eerst sinds 8 december 2018 (toen de laatste competitiewedstrijd van het jaar met 1-3 werd verloren van Walcheren). Tegenstander was in Burgh-Haamstede FC De Westhoek 2. De hekkensluiter van de reserve 3e klasse, dus was het oppassen voor onderschatting. Het thuisduel (de eerste competitiewedstrijd) werd op sportpark ‘Het Springer’ met 1-1 gelijkgespeeld.

De weersomstandigheden waren zeker niet optimaal te noemen. Zo stond er een ‘lekker briesje’. Gelukkig bleek S.K.N.W.K. 2 op haar hoede en werd het duel met maar liefst 1-6 gewonnen !!

Op de Facebookpagina van S.K.N.W.K. 2 konden we het volgende lezen over de wedstrijd:

? Uitslag: 1-6
? Goal: 4x Koen, 1x Ruben, 1x Martin
 Assist: 1x Uyl, Yannick, Justin, Rentier, 2x standaard situatie

Rommelige eerste helft met moeilijke omstandigheden (slecht veld, harde tegenwind), Koen maakt een afgeslagen schot goed af. Vlak voor rust komt de Westhoek terug via een keurig ingeschoten vrije trap. Tweede helft met meewind liepen we snel uit naar een grote(re) score via o.a. een keurige corner van Ruben en een zuivere hatrick van goudhaantje Koen ?. Uiteindelijk bepaalt Martin met een penalty de eindstand op 1-6. Iedereen speelde een degelijke pot, enige minpuntje is een vervelende blessure voor Dirk-Jan na een harde overtreding..

Al met al een goede uitslag, ook lekker voor het doelsaldo. Volgende week de Meeuwen 3 thuis, 12:30 op Sportpark het Springer!

Dus een prima middag voor S.K.N.W.K. 2 dat zich met deze overwinning heeft genesteld in de grote middenmoot in de reserve 3e klasse. Hopelijk kan er a.s. woensdag wel worden getraind en kan er de komende weken misschien nog wel naar boven worden gekeken door S.K.N.W.K. 2, want plaats 3 is absoluut nog in zicht. Maar bij een paar nederlagen komen ook de onderste plaatsen snel(ler) dicht(er)bij. We zijn met zijn allen erg benieuwd naar het vervolg !