S.K.N.W.K.-Toto: S.K.N.W.K. 1 is vrij aankomend weekend, maar er zijn wel wedstrijden !!

Na het succes van voorgaande seizoenen is er ook dit seizoen 2019-2020 weer de S.K.N.W.K.-Toto. In samenwerking met Voetbalpooltjes.nl kun je weer iedere week voorspellingen doen voor de wedstrijden in de klasse van S.K.N.W.K. 1.

Aanmelden en registratie (eenmalig)

Om je aan te melden bij de S.K.N.W.K.-Toto seizoen 2019-2020 klik hier om naar de website van Voetbalpooltjes te gaan. Vul het formulier “AANMELDEN NIEUWE SPELER IN” en volg de verdere instructies.

Heb je vorig jaar ook meegedaan met de S.K.N.W.K.-Toto? Dan hoef je je niet meer te registreren. Je kunt dan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van de vorige registratie.

Inloggen

Nadat je je als speler hebt aangemeld, gebruik je je spelersnaam/emailadres en wachtwoord om in te loggen. Klik hier om in te loggen.

Aanmelden S.K.N.W.K.-Toto 2019-2020

Na het inloggen op Voetbalpooltjes.nl klik je rechts in het scherm op tabblad ‘POOL OVERZICHT’.
Zoek hier op “sknwk-2019-2020”  en klik hier op.
Druk nu op de banner “SPEEL MEE MET DEZE POOL”.
Aanmeldingen worden eerst beoordeeld door de webredactie. Je ontvangt een email wanneer jouw aanmelding is goedgekeurd.

Logo SKNWK Toto

A.s. zaterdag, 30 november 2019, hoeft S.K.N.W.K. 1 niet in aktie te komen in de 4e klas A (de klas is ingedeeld met 13 ploegen en dus is er elke speelronde een team vrij. Dat is dit weekend S.K.N.W.K.). Maar er zijn dus wel gewoon 6 andere wedstrijden die worden gespeeld in de 10e speelronde. Dus weer nieuwe ronden nieuwe kansen. Je kunt je voorspellingen voor dit weekend uiteraard alvast invoeren (en ook voor de overige wedstrijden) !! En nog niet aangemeld ?? Doe dit dan nog snel en speel mee !!