Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd afgelopen week bekend dat S.K.N.W.K. volgend seizoen onder leiding zal staan van een nieuwe trainer, want de huidige trainer/coach Ralph Zegers heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hieronder een overzicht van wat inmiddels bekend is over enkele trainers met een S.K.N.W.K.-verleden.

Bron: www.vvdemeeuwen.nl

Contractverlening Adriaan Nieuwenhuijse

20 dec 2019
Het bestuur van VV de Meeuwen kan met grote tevredenheid melden dat trainer Adriaan Nieuwenhuijse zijn contract als hoofdtrainer van Meeuwen 1 heeft verlengd voor het seizoen 2020-2021.

Assistent trainer en keeperstrainer Ruud Verbeek heeft aangegeven na 5 jaar met zijn huidige rol  te willen stoppen omdat dit te lastig is te combineren met zijn nieuwe baan.

Adriaan Nieuwenhuijse (foto archief S.K.N.W.K.)

Bron: www.pzc.nl

Trainer Wijnands stopt bij GPC, Mual neemt het over

VLISSINGEN – Voor Jack Wijnands was de uitwedstrijd van GPC Vlissingen tegen RCS zijn laatste duel als voetbaltrainer. ,,Ik hang mijn coachjas aan de wilgen’’, vertelde de 57-jarige Wijnands zaterdagavond.

Wijnands’ besluit om na tien duels te stoppen als trainer van GPC Vlissingen kwam voor velen uit de lucht vallen, maar voor de trainer zelf is zijn besluit weloverwogen. ,,Ik heb donderdagavond met de technische commissie van GPC gesproken. De oorzaak ligt puur in de privésfeer. Ik had er zelf steeds meer moeite mee om alles op te brengen. Ik werk in Den Haag en ben vanaf zes uur ‘s morgens op pad en kom rond kwart voor zeven of zeven uur ‘s avonds thuis. Mijn betaalde hobby werd werk voor me en het kostte me steeds meer moeite om daar mee door te gaan. Ik lag ‘s nachts om twee uur soms nog naar het plafond te staren.’’

Wijnands lichtte de spelersgroep van GPC Vlissingen voor aanvang van het duel tegen RCS in. ,,Ik heb het besluit bewust nu al genomen, omdat GPC nu nog de tijd heeft om dit seizoen al een ander voor de groep te zetten. Ik ging goed met de TC en de spelersgroep om. Zij vonden het heel jammer. Weet je, ik ben een trainer die voor sommigen een vaderfiguur is en dat kan ook een valkuil zijn. Voor mij is het nu einde verhaal als trainer.’’

Wijnands was in het verleden onder meer werkzaam als trainer bij SVD, SKNWK, Robur, Mevo, Goes, ‘s-Heer Arendskerke, Zierikzee, RCS, Oostkapell-e en Zeeland Sport. Vanaf dinsdagavond staat Marlon Mual als eindverantwoordelijke voor de groep bij GPC. Mual, oud-trainer van Jong Ambon, neemt de taken van Wijnands over en zal het seizoen afmaken. Hij is momenteel ook trainer van de JO19-1 van GPC en gaat deze twee functies combineren.

Jack Wijnands (foto archief S.K.N.W.K.)

 

Bron: www.vvkruiningen.nl

Trainer Thomas de Ridder stopt

Trainer Thomas de Ridder heeft besloten na dit seizoen te stoppen als trainer van vv Kruiningen. We vinden dit uiteraard erg jammer, maar begrijpen zijn beslissing. We wensen Thomas veel succes om samen met de selectie het seizoen mooi af te sluiten.

Bestuur vv Kruiningen.

Thomas de Ridder (foto archief S.K.N.W.K.)

 

Het is op dit moment nog niet bekend of onze vorige trainer/coach Perry Snoep voor een 3e seizoen gaat bijtekenen bij N.O.A.D. ’67 of dat ook hij op zoek gaat/moet naar een nieuwe club.

 

We willen vanaf deze plaats al onze oud-trainers feliciteren met hun contractverlenging en/of (succes wensen met het vinden van een) nieuwe uitdaging en ze veel succes wensen deze huidige competitie en alvast voor het nieuwe seizoen.