S.K.N.W.K. 3 ‘Voor de niet aanwezigen’ 2019 – 2020

Al een tijdje is bekend dat vanwege de coronacrisis dit seizoen is geschrapt. Dit betekent uiteraard zeker niet dat we de gespeelde duels zullen vergeten…… ! Bij het 3e wordt er wekelijks na afloop van de wedstrijden in de groepsapp een korte samenvatting gezet van de bevindingen van de gespeelde wedstrijden. Dit is voor de niet aanwezigen (overigens ook de wel aanwezigen smullen ervan).

Hieronder een overzichtje (al dan niet met foto) van dit toch wel aparte seizoen.

Veel leesplezier !!

 

Zaterdag 21 september 2019

WIK ’57 2 – SKNWK 3 5 – 1

Voor de niet aanwezigen: doorgaans inspireert mooi weer ons tot grote daden. Maar we waren nu zo blij dat we na al die maanden eindelijk weer mochten voetballen dat we gelijk cadeautjes gaven aan WIK2.

Een eigen doelpunt van EP (die zichzelf daarom maar direct de aap vd week toebedeelde), een zuivere buitenspelgoal en een kleine nalatigheid van onze keeper betekenden voor de rust al 3 tegentreffers. Na de thee vrij snel gevolgd door nog 2. Onze eer werd na fraai combinatiespel gered door Dirk Jan. Veel meer zat er ook niet in.

Volgende wk nieuwe ronde, nieuwe kansen. Thuis, aanvang 14.30 u. Tegen Vosmeer 1.  Ben jij erbij?

Aap van de Week

 

Zaterdag 28 september 2019

SKNWK 3 – Vosmeer 1 1 – 5

Voor de niet aanwezigen: stevig windje en in het begin vd wedstrijd thuis tegen het 1e van Vosmeer ondervonden we ook stevig tegenspel. Niet hard, maar wel snel. Binnen een half uur 0-4 achter.

Na de thee windje mee en de pot kantelde, mede door de inbreng van een drietal O19. Joeri zorgde met een streep voor 1-4. We kregen nog meer kansen. Zij maakten er nog eentje, misten een pingel (Erwin stopte hem) en zo werd het uiteindelijk “slechts” 1-5.

Volgende wk uit naar Tholense Boys4, aanvang 14.30 uur. Vraag voor wie er vandaag niet was: ben jij erbij? Goed weekend.

 

Zaterdag 5 oktober 2019

Tholense Boys 4 – SKNWK 3 2 – 3

Voor de niet aanwezigen: vandaag uit naar Tholense Boys 4. Vooraf dichtten de optimisten ons kansen toe; zij hadden immers met 9-0 verloren van Vosmeer, wij   “slechts” met 5-1. Het enige dat we echter in het begin deden was kansen weggeven. Zo werd het 1-0. Onze eerste loopactie werd beloond. Dirk Jan zag Nick gaan: 1-1. Rust toch 2-1 achter.

Na de thee leidde de verjonging tot een veldoverwicht. En kansen. Een niet te missen wat Kristian toch lukt > aap vd week dus. Uit een fraaie combinatie met zijn broer scoorde hij even later wel met zijn knie. Even zorgde Dirk Jan met een hobbeldebobbel balletje voor de 3 punten.

Volgende week thuis, aanvang 13 uur! Ben jij erbij? Goedweekend.

Valt niet mee om over de afrastering te springen……….

 

Zaterdag 12 oktober 2019

SKNWK 3 – SC Stavenisse 2  AFGELAST !! (1e veld zaterdagochtend gespaard)

 

Zaterdag 26 oktober 2019

Duiveland 3 – SKNWK 3 4 – 2

Voor de niet aanwezigen: de middag uit naar hekkensluiter Duiveland 3 werd een gedenkwaardige. We waren getuige van een paar fraaie treffers.

Zo kopte Dirk Jan op identieke wijze de aansluitingstreffer binnen tot 3-2 zoals de gastheren al voor rust op voorsprong waren gekomen. Onze gelijkmaker kwam toen voort uit een aanval ingezet door Erwin, die via Erwin voor de voeten van Kristian belandde: 1-1.

Maar het werd toch de middag van net niet. Net niet genoeg spelers (gelukkig kwamen Joris, Matin en Jelle vh 2e nog).

Onze keeper zag er net niet goed uit bij de 2-1. En we namen net niet genoeg tijd om ons in te stellen op het vervolg van de wedstrijd na de 3-2. Gevolg: uitbraak en 4-2. Daar bleef het bij. Helaas.  Ben jij er volgende wk weer bij? Thuis tegen NOAD.

 

Zaterdag 2 november 2019

SKNWK 3 – NOAD ’67 3  0 – 2

Voor de niet aanwezigen: thuis tegen het nog net onder ons staande NOAD3 leek het erop dat we met een krappe bezetting moesten beginnen. Gelukkig scoven Carlo en Quinten nog aan.

We schoten als een komeet uit de startblokken. 3 mooie aannvallen binnen 5 minuten, maar geen goal. Zij 1x erdoor en raak: 0-1 rust.

Na de thee hielden de fysiek sterke groengelen ons in eerste instantie goed van hun goal. Na verloop van tijd kregen we echter toch de nodige kansen. Je hebt van die dagen, dan kan je nog wel een uur spelen, maar dan scoor je nog niet.

Vandaag was het zo’n dag. Nou ja, tot 1 minuut voor tijd. Toen wist Quinten zijn talenten als flipperkastkoning te etaleren door Martijn (kundige vervanger van Erwin tussen de palen) via de kluts te passeren: 0-2 eindstand.

Iedereen bedankt, ook Pierre (2e geholpen) en de 4 vaste supporters! Volgende week volle bak?! Weer thuis tegen SPS. Ben jij er bij?

Goed weekend

Wie is de Mol (of beter gezegd ‘het haasje’)…….?

 

Zaterdag 9 november 2019

SKNWK 3 – SPS 3  2 – 5

Voor de niet aanwezigen: Robbert, Pierre en Sytze dienden de belangen van het 2e te verdedigen (waarvoor dank), maar aan de bezetting kon het vandaag niet liggen. 16 man sterk stonden we de trappelen van ongeduld om thuis tegen SPS 3 toe te slaan.

Het werd de wedstrijd van de eerste 5 minuten. In het begin lieten wij organisatorisch enige steken vallen waardoor het al snel 0-2 stond. Die treffers werden na de hervatting in hetzelfde tijdsbestek fraai gecompenseerd door 2x Carlo. De aap leek los.

Tussendoor werd er vol intentie gespeeld – met over en weer kansen (paal, lat), mooie combinaties (voornamelijk door SPS), goed keeperswerk van Erwin en een opstootje (waarbij de gebroeders B betrokken leken) – maar scoren deden wij helaas niet meer.

SPS nog wel 3x waardoor we opnieuw onnodig geen punt(en) mochten bijschrijven. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Uit naar Smerdiek 3. Ben jij erbij?

Goed weekend.

Carlo scoorde deze middag maar liefst 2x

 

Zaterdag 16 november 2019

Smerdiek 3 – SKNWK 3 4 – 3

Voor de niet aanwezigen: versterkt met Mark en Wilco trokken we vol goede moed richting Smerdiek 3.

Voor wat een spannende pot zou worden. Het spel golfde op en neer met de meeste kansen voor ons. Maar door persoonlijke foutjes en gratis doorgangen vanuit het midden moest de goedkeepende Erwin toch 4x de bal uit ons net vissen. En dat rerwijl onze voorwaartsen uit die kansen “slechts” drie keer doel troffen (2× Carlo, 1x Wilco).. Helaas.

Maar optimistisch als we zijn constateerden we al snel de vooruitgang > nu geen twee maar drie x raak. Het kan niet lang meer duren of de 3 punten moeten komen.

Ben jij er volgende week bij, uit naar ZSC2 ?

Goed weekend.

 

Zaterdag 23 november 2019

ZSC 62 2 – SKNWK 3 0 – 1

Voor de thuis blijvers nadat we er in de kleedkamer achter kwamen dat oma alle broekjes netjes in de shirts had gevouwen er geen vrijwilligers waren om te willen keepen dus van ellende gewoon Erwin weer op goal er wel meer als genoeg vrijwilligers waren om wissel te zitten. Gingen we het veld op in een gelijk opgaande wedstrijd  waarin de tegenstander een aantal vuile overtredingen maakten was het de buurt aan sknwk om overtredingen te maken eerst kopte emiel zich een nieuw kunstgebit op de schouder van een mede speler daarna een overtreding van een niet nader te noemen speler van sknwk waarbij ie zichzelf tot bloedens blesseerde. Dus wissel nummer 2 maar nog steeds 0-0 op het bord en zo gingen we de rust in na de rust zelfde beeld een hardwerkend en slim sknwk en een zsc dat maar probeerde te scoren maaaaaarrrr dat deed in de 75ste minuut ene rick dalebout en die speelt voor sknwk. Het was nog 25 minuten spannend en hard werken  maar voor het eerst dat Erwin dus bij ons keept pakte ie een keer de nul hoewel ik Quinten nog wel zag loeren op zijn kans hahaha pakte we toch 3 dikke verdiende punten bij zsc met een gemene 0-1.

 

Zaterdag 30 november 2019

SKNWK 3 – Bruse Boys 3 0 – 8

Voor de niet aanwezigen: 16 man sterk, mooi weertje, tof sfeertje (vooraf in de kleedkamer). Wat kon er nog misgaan thuis tegen Bru 3?

Nou heel veel. Na een snelle openingsgoal vd paarswitten – waarvan iedereen behalve grens en scheids dachten dat ie buitenspel was – kregen we alle hoeken van het veld te zien. Slechts 1 blauwzwarte wist op fraaie wijze te scoren, gelijk rijp voor de aap vd week: Dibbes. Dat dit in eigen doel was vormde geen belemmering om in aanmerking te komen voor die troffe.

Met hard werken haalden we 1 doelstelling wel: we houden ze onder de 10. Het werd uiteindelijk 0-8.

Volgende week laatste ronde voor de winterstop, uit naar WHS 4. Ben jij erbij? Goed weekend.

 

Zaterdag 7 december 2019

WHS 4 – SKNWK 3 8 – 1

Voor de niet aanwezigen: uit naar WHS4 regende het (zieken en geblesseerden). Gelukkig kwamen Jelle, Joris en Koen onze gelederen versterken. Maar zelfs met hun inbreng hielden we het niet sluitend. Volgens het inmiddels bekende patroon scoorden we binnen no time in eigen doel (Pierre was ditmaal de ongelukkige). Daarna gaven we er voor de thee nog 3 weg (en hadden er zelf ook nog wel een paar kunnen maken).

Hoewel Sinterklaas ons land verlaten heeft, bleven wij na hervatting met cadeautjes strooien. Dirk Jan zorgde voor de eretreffer. En Erwin liet ons nog even flink schrikken. Niet toen hij die ene bal knap pakte. Wel toen hij daarna omviel.. Gelukkig kwam hij uiteindelijk op eigen kracht weer overeind. Tijd voor onze winterstop!

 

Zaterdag 1 februari 2020

SKNWK 3 – WIK ’57 2 2 – 1 

Voor de thuisblijvers. Vandaag speelden we thuiswedstrijd tegen WIK 57 2. Die hadden zich behoorlijk versterkt met o.a SVD. Ook wij hadden een prima tactisch plan. Haze, Kristian en Neele en Rob zover mogelijk achter de afrastering. Na een corner op de lat en een schot van Dibbus via de lat en paal was het ons 🎣tje vol in het dak, 1-0. Tevens ruststand. Na een tactische wissel werd het zelf 2-0. Aangever was de voor Lennard ingevallen Kristian op broer Nick. Helaas moest doelman Erwin vd Wekken vroegtijdig het veld verlaten. Martijn 🍕 Verhoeven nam plaats onder de lat. Hij hield alles uit zijn doel, maar was op een reusachtig afstandsschot kansloos. Er was volgens hem geen druk op de bal. Met man en macht de 2-1 over de streep getrokken. Na overleg kreeg Martijn 🐵 van de week. Erwin speelde bij zijn rentree prima wedstrijd. Ook Rick D viel 2e helft prima in. Hulde aan een ieder. Volgende week SPS 3, ben jij erbij??

🔵⚫⚽🎉🎊🍻🍺

 

Zaterdag 8 februari 2020

SPS 3 – SKNWK 3 2 – 2

Voor de niet aanwezigen: vanmiddag vertrokken we naar Poortvliet met nog een man minder dan gepland. De reden van zijn afwezigheid houden we uit privacyoverwegingen maar voor ons (al schijnt de spreuk rond drank en liefhebben ermee te maken te kunnen hebben).

Met 14 man dienden we de klus te klaren. Het snelle uitvallen van Nick, de manier waarop Rob een corner weggaf en hun sterke aanspeelpunt voorin voorspelden niet veel goeds. Toch hielden we de brilstand tot de rust.

Ook na de thee zagen we een evenwichtig spelbeeld. 2 corners leken ons de das om te doen. Martijn had echter nog 2 venijnige schoten in petto, 2 x leidend tot een doelpunt (1× via Jeffrey)!

De klus leek geklaard. Tot de laatste minuut. Een laatste aanval, Erwin leek hem over te werken, scheids floot, bal rolde in het doel. Doelpunt. Toch geen doelpunt. En dus een verdiend, zwaarbevochten punt in the pocket.

Ben jij er volgende wk? Uit naar Tavenisse. Goed weekend verder

 

Zaterdag 15 februari 2020

SC Stavenisse 2 – SKNWK 3 8 – 1

Voor de niet aanwezigen: hoewel het winderig gelegen voetbalveld hemelsbreed slechts 7 km van Nieuwerkerk gelegen is togen de overgebleven manschappen (3 naar het 2e) ruim op tijd naar Tavenisse. Om daar al rap te ontdekken dat de thuisploeg een maatje te groot en te lang was.

Zowel bij het begin van de 1e als de 2e helft leidde dat tot 3 kansen en even zoveel treffers. Beide keren zou er nog 1 tegentreffer volgen. Een wedstrijd dus om gauw te vergeten.

Het enige nog vermeldenswaardige: de scheids was goed, Nick miste voor open doel en de goed keepende Erwin had de actie vh jaar in petto toen hij na een redding als een kamikazepiloot 4 man passeerde, slechts te stoppen door ter hoogte vd middellijn onderuit geschoffeld te worden. Aap vd week waardig.

Ben jij erbij, over 3 weken thuis?

Goed weekend allen

O ja, bijna vergeten: de verder bijna onzichtbare LV zorgde met een hard schot (vol frustratie) in de bovenhoek voor de eretreffer.

Reactie speler: En de uitspraak van de week kwam van de scheids die een aantal slidings “Rijkelijk laat” vond.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 3 ‘Voor de niet aanwezigen’ 2019 – 2020"

  1. Heren spelers van het 3e. Neem dit goed in jullie op, mochten we straks nog eens een keer samen kunnen komen en er misschien weer een quizje is…… 😉

Reacties gesloten.