Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers (deel 1) ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd een tijdje geleden al bekend dat met onze huidige trainer/coach Johnny van Dijke niet zal worden verlengd en dus zowel wij als club als Johnny op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Hieronder een overzicht van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.pzc.nl

Perry Snoep langer bij SV Smerdiek

Perry Snoep is ook volgend seizoen trainer bij SV Smerdiek. De oefenmeester heeft zijn contract bij de zaterdag-vierdeklasser met een jaar verlengd.

Redactie 28-12-22, 13:45 Laatste update: 28-12-22, 13:48 Bron: pzc

Snoep is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Smerdiek. De samenwerking bevalt beide partijen uitstekend. Smerdiek staat in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal op achtste plaats. Uit elf wedstrijden werden zestien punten behaald.

Bron: www.pzc.nl

Adriaan Nieuwenhuijse was in twee periodes in totaal zeven jaar werkzaam als trainer in Zierikzee.

Adriaan Nieuwenhuijse was in twee periodes in totaal zeven jaar werkzaam als trainer in Zierikzee. © Dirkjan Gjeltema

Adriaan Nieuwenhuijse vindt nieuwe uitdaging bij Patrijzen

Adriaan Nieuwenhuijse gaat komend seizoen aan de slag als trainer van Patrijzen. De uit Kruiningen afkomstige oefenmeester is momenteel nog trainer van MZC’11 in Zierikzee. Nieuwenhuijse is al meer dan 25 jaar als trainer actief in het Zeeuwse amateurvoetbal en gaf eerder al aan nog niet klaar te zijn.

Redactie 22-12-22, 13:40 Laatste update: 22-12-22, 13:41 Bron: PZC

Patrijzen komt dit seizoen uit in de derde klasse zaterdag. De club uit ‘s-Heerenhoek bezet daarin momenteel de derde plaats achter Serooskerke en Dauwendaele.

In Zierikzee heeft Nieuwenhuijse er na dit seizoen in twee periodes in totaal zeven seizoenen opzitten. Hij kwam lopende het seizoen 2010/2011 binnen bij toen nog Zierikzee. Hij bleef toen vier seizoenen bij de club die in 2011 de fusie met Mevo beklonk tot MZC’11.

De trainer uit Kruiningen promoveerde twee keer met de club, van de vierde naar de tweede klasse, voordat hij in 2015 vertrok. Vijf jaar later keerde hij terug. Vorig seizoen dong hij met de club in de nacompetitie mee naar promotie naar de eerste klasse, maar dat lukte niet.