Nick Bouwman scoort 2x, Kaalvin Schiettekatte 1x en Dirk-Jan Hoek brengt seizoenstotaal op 17 namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 25 februari 2023, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie de competitie. S.K.N.W.K. 1 verkocht de huid duur op sportpark ‘Het Springer’, maar in de 2e helft moest het uiteindelijk toch het hoofd buigen voor de koploper, Prinsenland 1. Eindstand was 0-2 en hiermee pakte Prinsenland ook nog eens de periodetitel.

S.K.N.W.K. 2 kon nog een weekje langer genieten van de rust. Zij komen pas volgende week weer in actie.

Nick Bouwman opende vandaag de score namens S.K.N.W.K. 3 en zorgde na de rust ook voor de 2-3

En dan tot slot S.K.N.W.K. 3. Zij speelden vandaag om 12:00 uur de uitwedstrijd in ‘Stalland’ tegen W.H.S. 4. Na een 2-2 ruststand, kwamen de blauw/zwarten op 2-4. Omdat de thuisploeg nog terug kon komen tot 3-4 was het eventjes ‘billen knijpen’, maar uiteindelijk kwamen de drie punten toch mee naar Nieuwerkerk.

Kevin Schiettekatte scoorde vandaag ook 1x namens het 3e en komt op 4 treffers dit seizoen

Nick Bouwman was ‘de grote’ man. Hij scoorde maar liefst 2x. Ook ‘Kaalvin’ Schiettekatte scoorde een treffer. Beide spelers komen hiermee op vier doelpunten deze competitie (Kevin moet er nog 6, wil hij zij  huidige haardos behouden aan het eind van deze competitie). Clubtopscorer Dirk-Jan Hoek maakte het 4e doelpunt vandaag namens het 3e.

Dirk-Jan Hoek scoorde ook vandaag weer en heeft inmiddels 17 doelpunten gescoord

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde dus 1x en brengt zijn seizoenstotaal inmiddels op 17. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize (vandaag afwezig vanwege een wintersport vakantie), heeft tot nu toe 7 doelpunten gescoord en staat hiermee 2e op de topscorerslijst. Koen Kraaijenbrink (hoefde vandaag niet te spelen, omdat het 2e nog vrij was) blijft op 5 doelpunten. Op de 4e plaats staat Dion de Jonge namens S.K.N.W.K. 2. Hij moet deze plaats op de ranglijst dus inmiddels delen met Nick Bouwman en Kevin Schiettekatte namens S.K.N.W.K. 3.