Kevin Schiettekatte (S.K.N.W.K. 3) inmiddels op 7 treffers, Jari Goudswaard 1e speler dit seizoen die voor twee teams heeft gescoord

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 1 april 2023, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie voor de competitie. S.K.N.W.K. 2 was namelijk vrij, omdat hun tegenstander, N.O.A.D. ’67 2 uit de competitie is gestapt. Voor zowel S.K.N.W.K. 1 als 3 stond een uitwedstrijd op het programma. Het werd een heel matig weekend voor de blauw/zwarten. S.K.N.W.K. 1 kwam uit bij D.V.V. ’09 1 met 0-1 voor, dit was zelfs de ruststand. Maar helaas eindigde het opnieuw in een nederlaag met minimale marge. Eindstand 2-1. Voor het derde eigenlijk ook een teleurstellend resultaat. In de rust stonden ze namelijk 0-2 voor in Oosterland bij Duiveland 3. Toch eindigde het duel nog in 2-2.

Via Jari Goudswaard kwam S.K.N.W.K. 1 dus nog op 0-1. Voor Jari zijn 2e seizoenstreffer dit seizoen. Zijn 1e scoorde hij voor S.K.N.W.K. 2. Hiermee is hij dus de eerste speler dit seizoen die voor twee S.K.N.W.K.-teams heeft gescoord.

Kevin Schiettekatte bracht S.K.N.W.K. 3 eerst op 0-1 en zelfs op 0-2 voorsprong in Oosterland. De euforie was groot bij zowel S.K.N.W.K. 3, maar zeker ook bij Kevin. Hij komt immers op 7 treffers dit seizoen en is nog maar 3 treffers van de beloofde 10 doelpunten (als hij de dubbele cijfers haalt dit seizoen, mag hij zelfs zijn haar behouden 😉  ).

Leider van de topscorerslijst, Dirk-Jan Hoek, scoorde vandaag een een keertje niet en blijft zodoende op 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize, blijft na vandaag op 10 doelpunten staan. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft op de 3e plaats op de topscorerslijst met 8 treffers. Echter stoomt Kevin Schiettekatte op naar de 4e plaats met inmiddels dus 7 doelpunten.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*