S.K.N.W.K. 3; Dubieuze treffer Kevin S, Pascal Ravia scoort zijn 2e, Ruben W. op vier doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 6 mei 2023, was dé dag van S.K.N.W.K. 3. Zij speelden immers de altijd beladen derby in Zierikzee tegen M.Z.C. ’11 5. Na een heerlijke lunch in Ouwerkerk was om 14:45 uur de aftrap. S.K.N.W.K. 1 was dit weekend nog een keertje vrij (er werd helemaal niet gespeeld in de 3e klas B). En voor het 2e stond de op papier lastige uitwedstrijd in Oude-Tonge tegen D.B.G.C. 3 op het wedstrijdschema. Lastig omdat ’thuis’ tegen deze tegenstander één van de drie nederlagen werd geleden (1-2).

Het 2e nam revanche en won uiteindelijk met 3-1. Het was een lastige wedstrijd die uiteindelijk pas laat werd beslist. De doelpuntenmakers zullen sommigen verbazen, want het waren deze keer mensen die niet vaak voorbij komen op de lijst met doelpuntenmakers. Leon Pollemans, Sam Begeman en Colin Duinhouwer verzorgden de Nieuwerkerkse productie. Je zult hun namen dan ook niet tegenkomen in (de bovenste regionen van) de topscorerslijst.

Ruben Willeboordse scoorde de eerste Nieuwerkerkse treffer (foto: Kees Bin)

Voor het 3e werd het uiteindelijk een 3-3 gelijkspel. Ze kwamen onnodig op achterstand, maar via Ruben Willeboordse kwamen ze weer langszij, 1-1. Een bal van Ruben Willeboordse en de doelman van M.Z.C. ’11 5 kwam via de lat nog terug het veld in. Daar stond de scherpe Kevin Schiettekatte klaar om binnen te werken (of misschien was de bal zelfs al over de lijn). Maar ook de tegenstander (en oud S.K.N.W.K.-er) R.V. dacht waarschijnlijk aan zijn doelpuntenproductie. Echter Kevin’s juichen was net iets overtuigender. Na zeer lang beraad (eerst in het veld en langs de lijn, toen in de kleedkamer, daarna in de kantine en zelfs nog op de terrassen in Goes) is besloten dat Kevin (misschien zelfs wel na wat steekpenningen van zijn kant) de treffer toch krijgt (maar het is en blijft wel een dubieuze deze keer 🙂 ).

De 1-2 tegen de touwen……. (foto: Kees Bin)

…..Kijk hem eens overtuigend juichen 😉 (foto: Kees Bin)

Via Pascal Ravia (die een hele goede wedstrijd speelde) kwamen de blauw/zwarten na de 2-2 opnieuw op voorsprong. Uiteindelijk werd het toch nog 3-3. Dat het 3e daarna niet wist te winnen kwam door een aantal prima reddingen van de doelman van de thuisploeg, maar vooral vanwege het feit dat het vizier bij S.K.N.W.K. 3 dusdanig was afgesteld dat er niet meer werd gescoord.

Pascal Ravia scoorde gisteren de 2-3 (foto: Kees Bin)

Leider van de topscorerslijst blijft S.K.N.W.K. 3-speler Dirk-Jan Hoek met 20 competitietreffers. Zijn eerste achtervolger, Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1), heeft 11 doelpunten staan. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) blijft 3e op de topscorerslijst met 9 treffers. Kevin Schiettekatte (beiden S.K.N.W.K. 3) staat op plaats met inmiddels 8 doelpunten.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2022-2023/*

2 reacties op "S.K.N.W.K. 3; Dubieuze treffer Kevin S, Pascal Ravia scoort zijn 2e, Ruben W. op vier doelpunten"

  1. Dat dachten wij nou ook

  2. Ik gun Kaalvin alles, maar ik was het toch echt zelf die scoorde gisteren hoor. Het was zelfs met mijn hand.

Reacties gesloten.