Jos van Spier heeft al paar keer meegedaan met zogenaamd Wandelvoetbal bij FC De Westhoek ’20

Nadat hij onlangs stopte bij het 40+ voetbal, zou Jos van Spier het toch wel leuk vinden om alsnog actief te blijven op het (trainings)veld bij S.K.N.W.K. Hopelijk kan dit het komende seizoen vorm krijgen met een trainingsgroep op de vrijdagavond!? Er zijn namelijk meer S.K.N.W.K.-ers die hier wel oren naar hebben.

We hebben dit overigens al geprobeerd met de 40+ afgelopen seizoen, maar dat is bij slechts één training gebleven op vrijdagavond. Hopelijk krijgt dit het aankomende seizoen meer vorm en komt er continuïteit in!?

Misschien is het dan ook een optie om (met alle respect trouwens) met de oudere spelers onder ons dan ook zogenaamd Wandelvoetbal te starten op Het Springer?? De afgelopen twee trainingen bij het Walking Football bij FC De Westhoek  ’20 in Burgh-Haamstede heeft Jos van Spier alvast sfeer geproefd. En hij was super enthousiast en heeft er wel oren naar dit ook bij S.K.N.W.K. van de grond te krijgen 🙂

We hopen voor het nieuwe seizoen wat meer plannen te kunnen maken voor de vrijdagavond. Wordt vervolgd in de komende weken/maanden.

Jos van Spier (staand in Oranje shirt) met de groep Wandelvoetballers van de laatste training bij FC De Westhoek ’20

1 reactie op "Jos van Spier heeft al paar keer meegedaan met zogenaamd Wandelvoetbal bij FC De Westhoek ’20"

  1. Flomas Thomdrol | 16-07-2023 at 23:06 |

    Dat is er al hoor. Doen wij iedere dinsdag en donderdag.

Reacties gesloten.