Tim de Looze met 2 treffers namens S.K.N.W.K. 1 op 2e plaats topscorerslijst senioren

Logo topscorer

Vanmiddag, zaterdag 14 september 2023, speelden twee van onze drie seniorenteams weer een competitiewedstrijd. Het werd een perfecte middag voor de blauw/zwarten. S.K.N.W.K. 1 won de derby in Kerkwerve tegen W.I.K. ’57 1 met 1-3. Op ons eigen sportpark Het Springer hield interim doelman Neele ‘de nul’ en won S.K.N.W.K. 3 uiteindelijk de op papier eenvoudige wedstrijd tegen Tholense Boys 1 met 3-0 zonder zich overigens hiervoor noemenswaardig in te hoeven spannen.

Bij het 1e was het na een 0-0 ruststand Tim de Looze die de blauw/zwarten vanmiddag middels een prachtige treffer op 0-1 zette op sportpark De Vospit te Kerkwerve. Die zelfde De Looze zorgde ook voor de 0-2. Ook dit was een fraai exemplaar. Voor Tim zijn 3e seizoenstreffer deze competitie. Omdat S.K.N.W.K. de thuisploeg daarna heel onnodig nog liet terugkomen tot 1-2 moesten ze alle zeilen bij zetten om de overwinning binnen te halen. Remco v/d Berge was met een bekeken schot van randje 16 uiteindelijk de verlosser. Hij schoot S.K.N.W.K. 1 weer naar een marge van 2 en met deze 1-3 eindstand pakte S.K.N.W.K. 1 na twee gelijke spelen uiteindelijk voor het eerst dit seizoen de volle buit. Voor Remco was dit zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Vreugde bij Tim de Looze na zijn 2e doelpunt deze middag

S.K.N.W.K. 2 zag hun thuisduel tegen M.O.C. ’17 5 worden uitgesteld, omdat de tegenstander niet voldoende spelers had. Dit duel staat nu gepland voor zaterdag 18 november a.s.

Tot slot het 3e. Hier was het duidelijk de beurt voor de personen die niet zo vaak (lees: nooit) op de lijst van doelpuntenmakers staan. Ten eerste was het EP die scoorde. Vaak lees je zijn naam alleen op het lijstje bij het 3e bij de twijfelaars. Nu eens een keer geen twijfel en met een machtig schot van zo’n 23,69 meter was hij de maker van de 1-0. Tom Elderhorst verdubbelde de score. Hij passeerde vijf man of ze er niet stonden en maakte met een machtige stift via de onderkant van de lat de 2-0.

En dan Quinten Haze….. Nadat hij eerst uiteraard twee keer had geprobeerd zijn eigen doelman te verschalken, immers is Haze Koning van de ‘eigen treffers’, lukte het hem warempel om eens in het goede doel te scoren. Hij werkte de bal ter hoogte van de middenlijn snoeihard weg en tot ieders verbazing zeilde de bal zo in de kruising. Wat een vreugde…. Er gaan verhalen dat hij op dit moment nog met zijn shirt over zijn kop juichend op veld twee rondjes aan het lopen is 🙂

Met deze doelpunten houden we drie leiders op onze topscorerslijst. Bela de Bloeme, viel vandaag nog in in de slotfase bij het 1e, maar scoorde deze keer niet. Hij blijft dus op 4 treffers namens S.K.N.W.K. 2 en 3 staan. Hij deelt de 1e plaats op de ranglijst met de topscorers van het 3e, Dirk-Jan Hoek en René Verschoor. Zij hadden vandaag duidelijk het vizier niet op scherp (overigens wel tijdens de 3e helft). Tim de Looze is nu alleen de nummer 2. Door zijn 2 doelpunten van vanmiddag heeft hij een seizoenstotaal van 3. Jasper van Tilburg, Stefan Vermeer en Wisse Flikweert (alledrie namens S.K.N.W.K. 3) staan gedeeld 3e op de topscorerslijst met 2 doelpunten deze competitie.

Volgende week zaterdag, 21 oktober 2023, komt alleen S.K.N.W.K. 1 in actie voor de competitie. Zij spelen dan de inhaalwedstrijd tegen Herkingen ’55 1. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de spelers van het 1e. Overigens komt ook ons 2e in actie. Echter spelen zij een bekerwedstrijd. Op ons eigen sportpark Het Springer is M.Z.C. ’11 3 de opponent van de blauw/zwarten. Hoeveel ze ook zullen scoren……. deze tellen niet mee voor de topscorerslijst 😉

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/

5 reacties op "Tim de Looze met 2 treffers namens S.K.N.W.K. 1 op 2e plaats topscorerslijst senioren"

  1. Jan de J | 16-10-2023 at 18:29 |

    Wil je niet spotten met mein naam?

  2. Vroeger toen je kat nog met een U schreef was alles gewoon veel beter

  3. Jamer dat er niet staat dat ik met mein zwake been heb geskoort

  4. Pim de Booze | 14-10-2023 at 21:09 |

    Veel fake news hierzo.

  5. Lekker Pimmmmmmm !!

Reacties gesloten.