Voor S.K.N.W.K. 40+ is het seizoen 2023-2024 nu ook echt begonnen

Gisteren, vrijdag 20 oktober 2023, was op Schouwen-Duiveland dan eindelijk de aftrap van het 40+ voetbal. Wegens gebrek aan animo vorige maand was het toernooitje op ons eigen sportpark Het Springer uitgesteld. Gisteren moesten we naar Scharendijke voor een toernooitje bij Z.S.C. ’62. Het eerste toernooitje dus van dit seizoen. Het had de hele dag geregend, maar gelukkig was het  vanaf 19:00 uur droog (dat gold overigens niet voor het veld……).

Rond het klokje van 18:41 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ waarna via Zierikzee Scharendijke werd aangedaan. Omdat we wat aan de late kant waren, was er geen tijd meer voor koffie. Uiteraard werd er ook deze keer voorafgaand aan het toernooi nog eventjes een nieuwe teamfoto gemaakt (dank nog aan Kees-Jan Uijl (ook voor de selfie 🙂 ) 🙂

Voor de blauw/zwarten begon het toernooitje tegen Renesse 1. Na een kwartiertje spelen eventjes een wedstrijdje (uit)rusten, want daarna volgden maar liefst 3 wedstrijden achter elkaar (overigens duurden de partijtjes 10 minuten). Respectievelijk Z.S.C. ’62, D.Z.C. ’09 en W.I.K. ’57 waren de opponenten.

Toen ook deze drie wedstrijdjes waren gespeeld, moesten ‘de mannen’ eventjes wat energie tanken bij de kantine middels een drankje. Daarna volgde nog de laatste wedstrijd tegen Brouwershaven.

Rond 21:15 uur waren door S.K.N.W.K. 40+ de laatste wedstrijden van het toernooi gespeeld en kon een douche worden genomen en in de kleedkamer onder het genot van een gezellig muziekje nog eventjes worden nagepraat. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje (heerlijke saté) en drankje (een (pitcher) bier) en een muziekje.  Tegen 00:00 uur was S.K.N.W.K. 40+ weer terug in het pittoreske Nieuwerkerk.

Vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan Z.S.C. ’62 voor de organisatie. En we wensen de terreinknecht deze en de komende dagen heel veel succes met het herstellen van het speelveld 😉

Bekijk elders op de site het Fotoboek