Seniorenteams S.K.N.W.K. blijven dit weekend puntloos

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 9 december 2023, kwamen eindelijk weer eens alle drie onze seniorenteams in actie voor de competitie. Uiteindelijk moeten we concluderen dat het net als het weer een troosteloze dag werd voor de blauw/zwarten. Zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 gingen namelijk de bietenbrug op 🙁

S.K.N.W.K. 1 speelde in Scharendijke de derby tegen Z.S.C. ’62 1. Al na 2 minuten keken ze tegen een 1-0 achterstand aan. Helaas konden ze hier heel weinig tegen over zetten. Toen in de slotfase van het duel alle risico werd genomen om in ieder geval te proberen gelijk te spelen, kregen ze het deksel op de neus en scoorde de thuisploeg ook nog 2-0. Zodoende dit weekend voor het eerst dit seizoen geen (doel)punten voor S.K.N.W.K. 1. Maar niet getreurd, want a.s. dinsdag bij het inhaal duel tegen S.N.S. 1 al kans op revanche.

Het 2e moest op eigen veld aantreden tegen Prinsenland 3. Na een 0-0 ruststand, kwamen de oranjehemden (we speelden in het Oranje, omdat Prinsenland in het blauw speelt) via Ids Flikweert zelfs op 1-0 (voor Ids het eerste competitiedoelpunt dit seizoen). Helaas bleek het toch niet voldoende, want S.K.N.W.K. 2 verloor uiteindelijk met 1-2.

Tot slot het 3e. Zij speelden eveneens op Het Springer, tegenstander was Smerdiek 2. Dus ook S.K.N.W.K. 2 in een reservetenue. Uiteindelijk gingen de punten mee naar Tholen, want de gasten waren met 2-5 te sterk. René Verschoor en Dirk-Jan Hoek waren de doelpuntenmakers.

Met deze doelpunten van vandaag blijft Tim de Looze de leider. Zijn marge op nummer twee René Verschoor (komt op 7 treffers tot nu toe deze competitie namens het 3e) is verkleind tot 2. Dirk-Jan Hoek is door zijn doelpunt alleen de nummer 3 met 5 doelpunten tot nu toe. Remco v/d Berge en Bela de Bloeme (vandaag afwezig) staan samen op een gedeelde vierde plaats met 4 treffers. Zes spelers hebben twee maal doel getroffen deze competitie. Maar liefst 11 spelers (waaronder dus de doelpuntenmaker  van vandaag bij het 2e, Ids Flikweert) scoorden 1x tot nu toe.

Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 is het nu winterstop. Echter voor S.K.N.W.K. 1 duurt het nog een weekje langer voordat zij eventjes mogen gaan rusten. Zij spelen volgende week dinsdag en zaterdag nog twee inhaalduels.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/