Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) in 90 minuten van NUL naar VIJF

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 17 februari 2024, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie. S.K.N.W.K. 1 speelde een verdienstelijke oefenpot tegen 2e klasser W.H.S. 1 (2-1 nederlaag, doelpuntenmaker David v/d Broek). Voor het 3e stond de inhaalwedstrijd in de reserve 5e klas op het programma tegen FC De Westhoek ’20 3. Het 2e was vandaag vrij. Dus alleen voor de spelers van het 3e een mogelijkheid om hun doelpuntenproductie op onze topscorerslijst op te vijzelen. Immers tellen alleen de gescoorde doelpunten in de competitie mee in de strijd om de topscorerstitel.

Tijdens de warming-up had Nick al een goed gevoel voor deze wedstrijd

Er was één iemand die deze boodschap heel goed had begrepen. Nick Bouwman. Tot aan vandaag had hij nog geen keer doel getroffen. En geloof het of niet, vandaag lukte het hem maar liefst 5x. Er loopt zelfs een onderzoek naar matchfixing 😉

Halverwege het duel kreeg hij zelfs wat plaatjes (uuuh praatjes 😉 )

De blauw/zwarten wonnen het inhaalduel in Burgh-Haamstede tegen het 3e van FC De Westhoek ’20 uiteindelijk met maar liefst 0-6. De andere treffer kwam van de topscorer bij het 3e, René Verschoor.

René Verschoor scoorde vanmiddag al weer zijn 9e seizoenstreffer deze competitie

Met deze doelpunten van vandaag blijft Tim de Looze de clubtopscorer met 11 treffers namens S.K.N.W.K. 1. Nummer twee René Verschoor komt door zijn doelpunt van vandaag nog steviger op de 2e plek. Hij maakte er tot nu toe 9 namens het 3e. Remco v/d Berge, Dirk-Jan Hoek en Stefan Vermeer delen de 3e plaats met 6 doelpunten. En met stip op 6, Nick Bouwman, die dus in 90 minuten van nul naar vijf doelpunten gaat deze competitie.

En zoals het hoort bij De Pupil van de Week, mag hij de bal mee naar huis nemen 🙂

A.s. zaterdag, 24 februari 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De 5e en laatste treffer vanmiddag van Nick. Let ook even op die actie en prima voorzet van Spitsie 🙂

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/