Bela de Bloeme scoorde dit seizoen zowel voor S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 nu 2 doelpunten

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 23 maart 2024, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie voor de competitie. Het competitieduel M.Z.C. ’11 5 – S.K.N.W.K. 3 is verplaatst naar donderdag 25 april a.s. Opnieuw was het S.K.N.W.K. 1 dat de blauw/zwarte eer wist hoog te houden. Zij wonnen nu de thuiswedstrijd tegen het inmiddels gedegradeerde Colijnsplaatse Boys met maar liefst 6-0. Voor het 2e pakken inmiddels de donkere wolken samen boven Het Springer. Voor het 4e weekend op een rij werd er verloren. En nog erger ook voor de 4e wedstrijd op een rij wisten ze geen doel te treffen.

1-0 Damian Gons

S.K.N.W.K. 1 herpakte zich vorige week al na een wat minder fase door de uitwedstrijd bij FC De Westhoek ’20 1 met 0-3 te winnen. Gisteren deden ze het dunnetjes over. Vlak voor de rust gaf Damian Gons het startschot. Hij scoort niet heel veel, maar zijn 1e doelpunt namens S.K.N.W.K. 1 ooit mocht er zeker zijn. Van buiten de 16 schoot hij S.K.N.W.K. 1 één minuut voor de rust schitterend op 1-0.

Gelijk vanaf de aftrap 2-0 door Dominique Prins

Dominique Prins scoorde gisteren de mooiste treffer. Gelijk vanaf de aftrap in de 2e helft schoot hij de bal vanaf de middenlijn tegen de touwen, 2-0. Voor Dominique was dit zijn 2e doelpunt namens S.K.N.W.K. 1 dit seizoen.

3-0 Tim de Looze

Ook Tim de Looze wist na enkele weken doelpuntloos te zijn geweest, het net weer te vinden. Ook hij schoot van ruim buiten de 16 zijn 13e seizoenstreffer binnen. Hierdoor is hij weer gedeeld clubtopscorer bij de seniorenteams van S.K.N.W.K.

4-0 Bela de Bloeme

Na deze treffer droeg Tim het stokje over aan zijn invaller. Bela de Bloeme scoorde na zijn invalbeurt maar liefst 2x. Beiden keren met het hoofd en beide doelpunten mochten er zeker zijn. Door deze twee treffers komt Bela toch al weer op 6 competitiedoelpunten dit seizoen. Saillant detail is dat deze 6 doelpunten keurig verdeeld worden over onze drie seniorenteams. Hij maakte er namelijk zowel twee voor S.K.N.W.K. 1, als S.K.N.W.K. 2 en S.K.N.W.K. 3.

5-0 Stijn Dooge

Tussen de twee doelpunten door van Bela wist ook, tegenwoordig linksback, Stijn Dooge zijn prima optreden gisteren te bekronen met een doelpunt. Ook voor Stijn is dit evenals voor teamgenoot Dominique Prins zijn 2e treffer dit seizoen.

6-0 Bela de Bloeme

Met deze doelpunten van dit weekend blijft Stefan ‘Spitsie’ Vermeer leider op de topscorerslijst met 13 treffers namens het 3e. Echter nu heeft hij namens S.K.N.W.K. 1 Tim de Looze weer op gelijke hoogte. René Verschoor, die net als Stefan Vermeer dus gisteren niet in aktie kwam met het 3e, blijft de nummer 3 op de ranglijst met 10 doelpunten. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) en Nick Bouwman (S.K.N.W.K. 3) staan op een gedeelde vierde plaats met 7 treffers. En dan volgt het drietal Bela de Bloeme, Koen Kraaijenbrink en Dirk-Jan Hoek met allen 6 doelpunten tot nu toe.

Tim de Looze (13) scoorde er tot nu toe 13 en is hiermee weer mede clubtopscorer bij onze seniorenteams

A.s. zaterdag, 30 maart 2024, is het Paasweekend en mogen ‘we’ een weekje opladen. De week erop, zaterdag 6 april 2024, gaan we weer verder en komen opnieuw alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.