ZSC ’62 loopt weer averij op tegen Chrislandia

GOES – Evenals vorig seizoen kon ZSC’62 uit bij Chrislandia niet te winnen. Het werd zaterdag 3-3 en daarnaast werd ook doelman Stefan Smalheer nog eens van het veld gestuurd. WIK’57 pakte thuis een punt tegen SPS (1-1) en het duel van Brouwershaven haalde het einde niet. Na twee duels gaan Halsteren en SKNWK in de vierde klasse B aan de leiding.

Vrederust-Brouwershaven 0-1, gestaakt wegens blessure arbiter: Wegens een blessure van scheidsrechter Buijs, en nadat er geen vervanger kon worden gevonden, werd de wedstrijd een kwartier na rust gestaakt. Op dat moment leidde Brouwershaven door een goal van Ivo Fonteine, vlak na rust gemaakt, met 0-1 en hadden de bezoekers een aantal kansen op 0-2 onbenut gelaten. Voor rust was er al een speler van Vrederust met een rode kaart van het veld gestuurd. Vorige week had Brouwershaven ook al te kampen met scheidsrechtersleed. Toen kwam de arbiter van dienst niet opdagen, waarna het duel na drie kwartier oponthoud met een vervanger alsnog werd gespeeld.

WIK’57-SPS 1-1: In een gelijkwaardig duel kregen beide ploegen waar ze op basis van het vertoonde spel recht op hadden. Leonard Quist scoorde in de eerste helft voor de bezoekers. Na rust bezorgde Theo Wittenberg in de openingswedstrijd van WIK’57 zijn ploeg een punt.

Chrislandia-ZSC’62 3-3: ZSC’62 startte goed in Heijningen, kwam via Arjan Smalheer op voorsprong, maar verzuimde daarna verder afstand te nemen waardoor Corné Jongenelen voor rust de 1-1 kon maken. ZSC-keeper Stefan Smalheer werd in de tweede helft na een charge op Marco Polak uit het veld gestuurd. Stand-in Joost Weeda stopte vervolgens de strafschop, maar in de rebound scoorde Jongenelen alsnog de 2-1. Martin van der Schee zorgde daarna uit een strafschop voor 2-2. Met tien tegen elf kwam ZSC’62 via Barry Dorreman nog wel op 2-3, maar Marco Polak trof namens de thuisploeg als laatste doel.

Halsteren-Waarde 5-1 (4-0). Martijn Bovée 1-0, John Lambregts 2-0, Eric Goossens 3-0, Martijn Bovée 4-0, John Lambregts 5-0, Maurice Boone 5-1.

Kruiningen-Stavenisse 6-1 (3-0). Edwin van Houte 1-0, Jack van de Velde 2-0, Gert-Jan van de Pol 3-0, Edwin van Houte 4-0, Hanno van Leeuwen 5-0, Edwin van Houte 6-0, Marco Klippel 6-1.

Smerdiek-Yerseke 1-1 (1-0). Ad Pipping 1-0, Arco van Dixhoorn 1-1.