ZSC 62 houdt uitzicht op periode

GOES – Ondanks het 0-0-gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Smerdiek deed ZSC’62 behoorlijke zaken in de strijd om de tweede periode.

Achter leider SKNWK staat ZSC’62 nu tweede in die strijd, met evenveel punten als maar met een wedstrijd minder gespeeld dan voornaamste concurrent Smerdiek. Brouwershaven scoorde in de resterende dertig speelminuten bij Vrederust nog een keer en won zo met 0-2.

Smerdiek-ZSC’62 0-0: ZSC’62 verzuimde vooral in het eerste kwartier van het duel en op het einde van de wedstrijd om het duel naar zich toe te trekken. Kansen voor Arjan Smalheer (2x), John van der Have en Jos Erades leverden echter geen treffers op. Ook werd tot twee keer toe een inzet van ZSC-speler René Coomans van de doellijn gehaald. Via Daan de Viet, met een schot net over, deed Smerdiek van zich spreken.

Vrederust-Brouwershaven 0-2: Tijdens het restant van de op 8 september 2007, wegens een blessure van scheidsrechter Buijs, gestaakte wedstrijd kwam Brouwershaven nauwelijks meer in de problemen. De ploegen startten, bij een 0-1-stand (goal Ivo Fonteine), nerveus aan het laatste halfuur. Vrederust speelde alles of niets en Brouw nam een wat meer afwachtende houding aan. De thuisploeg kreeg welgeteld één goede kans op de gelijkmaker, maar die inzet werd door Brouwershaven-speler Frank Kristalijn van de doellijn gehaald. Vijf minuten voor tijd kwamen de bezoekers aan de 0-2, toen Peter van Mourik na een goede aanval over links oog-in-oog met de Vrederust-doelman verscheen en het bekwaam afmaakte.

Chrislandia-Yerseke 0-4 (0-0). Bart van Steveninck 0-1 (strafschop) 0-1, Roel van Leeuwen 0-2, Bart van Steveninck 0-3, Frans van Driel 0-4.